Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Fancuzi i Ameri mogu imati taj sistem odlucivanja zasto ne bi mogla i Turska??? Naprijed Erdogane, izvukao si zemlju iz ekonomske krize, vratio dug MMFu, ojacao vojsku i drzavu toliko da se sad nesto pitate u tom dijelu planete... A to ne odgovara nekima, znamo i kome, poganoj kurvi EU i Amerima koji zele da upravljaju sa vama kroz duznicko ropstvo i namecu svoje rezime da eksploatisu prirodna dobra...
Erdogan je pudlica SAD-a i to na vrlo kratkoj uzici tako da ne znam o čemu pričaš. Srpsko lizanje Putinovog šupka jednako je bošnjačkom lizanju Erdoganovog nikakve razlike nema...podanički mentalitet i snovi o carstvima i sultanatima...Jadno i tužno.
svi znamo kako se to zove taj rezim i kako je u historij poznat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lider nad liderima!
dodijat ce mu tolika vlast
Pa nabolje je da ga proglasite carom, sultanom i dajte mu jos vise moci. Neka vedri i oblaci. Vec je postao diktator slican Staljinu, Causesku i ostalim diktatorima.
Autoritarizam? Ma ne...demokratija :D
Ja sam predsjednik tvoji i nemaj drugih osim mene
fol demokratija... diktatura!!!
predlazem da ga bakir naslijedi.
Da nam vjecno zivi Sultan Erdogan, a i njegov ridjobradi namjesnik u Bosni!
Samo će izetebgovići ostati duže na vlasti od njega !. Eno čak i Putin razmišlja o penziji, Milo samo čeka ulazak CG u NATo pa da izađe sa scene a i Dodik se ne osjeća baš najbolje , Ustavni sud ( stranci) mu sjebaše sve planove sa Čovićem !
ma hadjija covjek svi ga krive a niko mu nista ne moze
tako je i sda uradila isto sada cijenu placamo