Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Srecom Aisha, rusite sve sto nije dobro!!!!!!!!!U Libiji zene se digle,mjenjati vladu a u Bosni,muskarci \"spavaju\"
I tebi je mamu natego kad je imala 6 pa i ti lupas gluposti...
da bas, pitaj Libijce kako su zivjeli a kako ce da \"zivotare\"...ti nas\'o nesto da komentarises, Libiju nisi kako treba vidio ni na TV chut\'!
nije on bio nikakav \"vođa\", \"vođa\" je onaj koji VODI svoj narod, on je bio \"jahač\" libijskog naroda 40 godina, pitajte libijce. a nije ni \"nekadašnji\" nego \"rahmetli\". pa nećete za tita reći \"nekadašnji diktator SFRJ\" nego \"pokojni\". s tim što je gadafi, s obzirom na malu zelenu knjigu i falsifikovanje islama, također prije zaslužio \"pokojni\" nego \"rahmetli\".
krasna je, nema šta
pa njen babo gadafi je primio scap u dupe...
voli ajsa i u dupe da ga primi...
jel ga ajsa prima redovno?
takoj eeeeeeeeeee evaiva Aisiaaaaa jao majko draga
e zbog ovakvih sam stvari postao ministar, da mogu da utičem da strane ljude kako da se ponašaju u svojim zemljama, to i jest posao ministra kulture, da se mješa u vanjsku politiku dalekih zemalja, zar ne ?
trebalo je ubiti ovu kuyetinu smrdljivu