Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi otpustili policajca koji je zaustavio vozilo
To je Švedska...a ovo je BiH, Konaković: pustit ću vam vodu kad dodje De Niro...drugim riječima stoko napojit ću vas.
u poredjenju sa svedskom i bosna je ,makar neki oblik ,normalna drzava http://skandikafrik.com/event/black-lives-matter-demonstration-stockholm/
Ova što voli "cvrcnut" pa vozit sad bi u takom stanju i davala komentare o geopolitici, a još je tinejdžerka.
Bog te je ponizio pred očima cijeloga svijeta. Da si pametna i da imaš išla muslimansko (osim imena) ne bi nikad ni pomisliula da piješ. Umjesto toga ti si lokala zabranjeno pice i dobila si šta si i tražila. Kada si bila u životnom usponu, pala si do dna, i neka si. Fočanka se asimilirala i postala sve osim muslimanka.
Malo seksa, malo alkohola.
Koliko puta sam ja trebao onda podnijeti ostavku. Sreca sto nisam na nekoj visokoj funkciji. Nijedan moj 'sef' nebi imao problema s ovim. Samo dodji na vrijeme. Sto je Svedska, za 'nista' odma ostavka. U Americi sta je samo Hillary Clinton sve radila, kakve masovne korupcije, nevjerovatno, krsenje zakona, sigurnosnih pravila, tajni drzavni, i ona je opet 'glavna' i bice president vjerovatno.
Sta rade sve politicari, pa oni veliki biznismeni i bogatasi i bankari samo u USA, i kakve i koliko zakona krse i kakve stvarne stete prave, stotine milijardi , pa pedofili, itd i nikom nista, i jos dobiju povisicu, i vlada i FED central banka im 'pozajmi' par triliona, 'vrati kad hoces', i za nista ne odgovaraju. Bilo sta kazem. Jedan sistem za sirotinju i radnicku klasu drugi za bogate. Svedska i Skandinavija je posteno i eticno drustvo nema sta. Od politike, odozgo pa na dole.
Ocekujem da Hasanbegovica uhvati hrv. policija sa limenkom Karlovackog u dzipu...
E moj sinko, slava ti kratko trajaše al nek bude pouka za ubuduće. Još si mlada, život je pred tobom, samo drugi put pamet u glavu, izaće to na dobro.
:(
i ona kao bakir cugerka
Koliko često popijete dvije čaše vina vjerujući da će alkohol nestati iz vašeg organizma prije nego sjednete za volan? Jednom sedmično Jednom mjesečno Jednom u pola godine Jednom godišnje Ne pamtim kad sam zadnji put popio/la
Ja pijem samo pivo. Vecinom, rijetko vino, i kad ima rakije, al rijetko je ima. Al samo vozim kad pijem pivo.
I treba da podnese glupača https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
Zanimljivo je da cak ni koskasti Svedjani ne razumiju zasto je podnijela ostavku. Citam forume, i vecina smatra da je granica od 0.2 promila smijesna. To ne razumije cak ni predsjednik vlade, i za vasu informaciju, ostavku jos nije primio. Izgleda da mlada dama u Svedskoj uziva mnogo veci ugled nego smo mislili, i da radi dobar posao.
Naravno, Šveđani su poznati alkosi, oni uvijek u sebi imaju 0.2 promila, ha jutro, ha podne, ha noć
Vjerovatno je htjela da preduhitri medije, kada bi vjerovatno morala otici s funkcije osramocena. Ovako ima sanse da ne prime ostavku i da usput dokaze kako je savjesna gradjanka....pametne su ove zemske danasnje
Jedna rijec - Focanka !
Skrenula si s Allahovog puta i sada si kažnjena. Allah najbolje zna.
Lijepa je mala
Da li bi isto postupila da je ministrica u BiH vladi? Cisto sumnjam. Premijer joj je preporucio ili savjetovao ili naredio da podnese ostavku jer bi u suprotnom on morao da joj "ukaze nepovjerenje". Kada ne bi podnijela ostavku i kada bi joj Premijer oprostio ovu gresku, opozicija bi ovaj slucaj iskoristila da ukaze biracima kako su na vlasti beskurpulozni i bahati pojedinci koji su iskoristili i zloupotrijebili njihovo povjerenje... bla, bla, bla. Jednostavno, izgubili bi kao stranka povjerenje
... gradjana i bili bi kaznjeni na narednim izborima. Zbog toga se u ovakvim slucajevima podnosi ostavka a ne iz nekih moralnih razloga.