Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinjajem se nije ahmed din nedžad vec ahmed in znaci ahmed u nedžadu gore pise ahmedine jad e vala i jest jad
ahmed din nedžad tri baksuza u jednom manijaku
\"Ahmed\" i \"Nedzad\"= AhmediNedzad :) hahahaha- ja tek skontao. Toliko dugo nisam znao kako da mu ime izgovorim a vidi kako je lako na nasem. Je..i ga, zivim u USA. Ameri kazu Ahmedi-ni-ni- seomthing.
sto je nedzad vlah? Ahmed i Nedzad SU ISTA OSOBA(ahmed i nedzad-ahmedinedzad) ps:ja sam nedzad,imenjak mi je ahmedinedzad hahah
i ja ne znam ko je dobar a ko je los, molim reziju da objasni za koga da navijamo, bice da je ahmed bolji jer je nedzad vlah
ja sad ne kontam ko je ahmed a ko je nedzad?
Cuj izaslo ih vise \"hiljada\", a onih prvih je bilo \"više stotina hiljada\". zapadnjacko izvjestavanje ili Ahmed i Nedzad stvarno gube?