Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesuli vam poznati ovi likovi sa slika.Link http://www.galaksija.com/par ada_satanizma.htm
Iluminati-Simboli iluminata. Link http://www.youtube.com/watch?v=yLUx9g-JnG4&feature=related lluminati Gordon Brown i Toni Bler.link http://www.youtube.com/watch?v=2B5JHSTOrdU&feature=related link http://www.youtube.com/watch?v=sP9epoUDFqM&feature=related
baš vala :)
Ma mozete vi njima popus.t.i cunda...u
A gdje je predstavnik nasih 24 posto na ovom istorijskom skupu? Nas lav Hare ili rejs Cera morali su uvelicati ovaj skup neprijatelja Amerike.
KRUPNI OVI MUSLIMANI,IZGLEDA DA NISU SAMO BOSNJE SITNE EVO IZGLEDA IRANSKI MUSLIMANI SU SITNIJI IZGLEDA JE TO DUHOVNI PAD UTICAO I NA FIZICKI
dva uvažena tamnoputa gospodina.
Ima da igras uz americki bluz. Ti ili si placenik CIA ili mrzis svoj narod. Sukati sa rogatim nikad nije mogao. Krmka niz dlaku Ahmo, dok ti ga nisu suknuli do balcaka.