Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to kralju samo naprijed dosta je tiranije amerike
Ti si, izgleda, previše igrao \"Call of duty\" i gledao onog seljaka Ramba. I ne kontam kakve veze s ovim ima Irak ... osim ako nisi plavuša... Gdje su samo ovakvi stratezi bili kad su nam trebali.
Ovaj novinar(ka) je vjerovatno s Al-Jazeere, ove nebuloze na njih lice :))
Naprijed Ahmede u 2012 p.n.e.
Mnoge budale u svijetu imaju atomsku bombu, a za razliku od ostalih, ovaj se nece libiti upotrijebiti je za dobrobit Islama.
sta uradise od nako napredne zemlje.vratise ih unazad 100 god.ovaj konj i njegovi.
Ahmed i nedžad opet prave sranja..
,,naoruzanje za masovno naoruzanje,,hahahhaha fakat bih volio upoznati ovoga ko sve ovo grijesi !!!da ga pitam dje se skolovao i nasao posao s tom diplomom !!!
amam i treba bacit jednu tu bombu na Izrael da se zavrsi sta je H.itler poceo
\'\'aktivnosti koje bi mogle dovesti do proizvodnje naoružanja za masovno naoružanje, Halooo, novinari , kad pisete clanak dva puta procitajte sta ste napisali pa ce biti manje gresaka......ccccc NAORUZANJE ZA MASOVNO NAORUZANJE.