Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima da se bas usrece, ako nastave ovako pobjedjivati....
cestitao na pobjedi? neko mu je stavio drogu u heroin
Šta je drugo nego pobjeda ? Kad su prošle sedmice one tri brigade izraelske vojske ušle u Gazu, bile su potučene do koljena za samo dva dana. Poslije toga Netanjahu stidljivo pred svijetom govori da možda i neće biti kopnene ofanzive (a koja je bila i za dva dana propala). Izrael je dobar samo sa avionima i raketama, a svaki put kad nešto pokušaju pješadijom dobiju po gubici kad ih Palestinci nagare.
hihihihihihihihi i Ahmo odlijepio totalno hihihihihi
jos koji put da ovako pobjede .... i da ih ih Iran brani...
@ampak@ pa kazemo , zivio Dodik legenda !
JBM ti selo... Pricate kako muslimanski svijet suti, pa i nasi u Bosni su sutili a Dodik bodrio Izrael, sto nesto zato ne kazete?
bitno je da mi muslimani nizemo pobjedu za pobjedom a , poznato je, da pobjedama ne treba gledati u zube !
Onda bi bilo nerijeseno :))))))) ne znam jesu li ljudi u Egiptu ikad saznali za poraz u 6-dnevnom ratu 1967. kad su ih pocijepali ko zvecku da nisu uspjeli podici avione a kamoli zapucati. Ili im jos pricaju da je bilo nerijeseno.
Ubli su ukupno 6 (šest) izraelaca. da su ubili samo dvojicu manje, mislim da bi se već i oni sami dvoumili bili to bila pobjeda.
ja danas cuo dvoje djece na ulici kako se svadjaju. ovaj jedan drugome klasicno psuje, a drugi mu uzvraca: \"dabogda ti ahmedinedzad cestitao pobjedu\"
Ojjj,sto ovaj kuha :)
I onda se cudis zasto evropa hoce da vas strap u rezervat ko indijance
i??
Afganistan-Šijje na dan Ašure , i to pod zaštitom vlasti http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sCQtS2deiDU
JE NA STRANI PALESTINACA!!!! btw, SRBI SMRD0NJE!! :-)
samo ne znam sta su pobjedii