UN-ova konferencija o rasizmu
0
Ahmadinedžadov govor otjerao još pet zemalja
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perzijaneri čačkajte mečku.
to demokratia. gdje su sad oni sto brane demokratiju pa da kazu ima pravo da govori kao sto su rekli za karikature naseg poslanika s.a.a.v.
Izrael jest veoma rasisticka drzava... ali vala i Iran sigurno nije leglo demokratije. Pa vidjelo se jucer da je covjek potpuni ludjak... njemu je samo stalo da privlaci paznju, a kao da ce to pomoci jadnim Palestincima. Samo jos vise izaziva bijes cionista koji se onda izivljavaju nad jadnim stanovnistvom.
Se.rem se ja na sve te rezolucije! Zar nisu bile i neke rezolucije u Srebrenici, pa nas poklase ko ovce!?!?!?
Ahmo, ti si legenda!!!!
Koji UN? Koje rezolucije? Koga stite rezolucije? Licemjerje bez granica :)
1975 god. je u na sjednici UN-a donesena odluka da je cionizam rasisticki pokret. Ta rezolucija je \" RESOLUTION 3379 \" Nakon raspada CCCP-a ,Jevreji su pokusali da opet vrate ovo pitanje na sto,i uspjeli da ukinu ovu rezouciju.
Izrael ima fasisticki rezim Iran ima fasisticki rezim i sta sad
To bi isto bilo kao kad bi Ceric govorio o multikulturalnosti ! Ne mozes objesiti dva djecaka zato sto su homoseksualci ili kamenovati momka i djevojku koji su se volili a onda drzati predavanja o rasizmu.
necu se ponavljati. citajte, gledajte ali i mislite
Gledao sam njegov govor na TV-u. Covjek istinu zbori!
Pa zar ne postoji sloboda govora, sloboda razmisljanja ili kratko receno DEMOKRATIJA na koju se zapad toliko poziva. Ne kontam...
evropljani su americke picchke. sve ih zidovi drze u ruci.
to Nedžade samo oštro.