Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak izgleda da ti je 7. muslimanska ostala duboko u sjećanju :)) a kako i ne bi kad su vas maltili ko gnile kruške po srednjoj Bosni...šutali su vaše glave ko lopte..igrali sa njima hrkljuša ! :)))
Ovaj sax se samo bavi Arapima i lize im guzzicu. Uh, zaboravih Turke, i oni su braca.
Ahmo da ti objasnim neke stvari. Kad se obraćaš Zapadu trebaš reći da Evropa koja je samo u prošlom vijeku odvela Svijet u 2. sv. rata nema ni moralno ni bilo kako drugo pravo soli pamet drugima. Pričaj o kolonijalizmu, o domordnim narodima Amerika i Australije, o trgovini robovima. Umjesto da govoriš da nije bilo holokausta svaki put spomeni kako su Evropljani slali ljude u gasne komore. Kad se obraćaš Americi pričaj o eliti koja je odvela skoro svih 7 milijardi ljudi u ekonomsku krizu.
@ampak ti izdajničko komunjarsko-boljševičko i jevrejsko smeće nemaš pravo da govoriš u ime pravih Hrvata ! pravi Hrvati se uvijek bore i borit će se protiv jevrejskih lihvara kukastog nosa ! NDH je znala kako se obračunati sa jevrejskim smećam ! za dom spremni ! http://www.youtube.com/watch?v=O35qovVgs2M&feature=related
@ampak ti izdajničko komunjarsko-boljševičko i jevrejsko smeće nemaš pravo da govoriš u ime pravih Hrvata ! pravi Hrvati se uvijek bore i borit će se protiv jevrejskih lihvara kukastog nosa ! NDH je znala kako se obračunati sa jevrejskim smećam ! za dom spremni !
\"iranskog proljeca\" nece biti druze moj
imamo ih dovoljno..samo još da ih napunimo nuklernim glavama... http://www.youtube.com/watch?v=w-R393bG2xI
zar svaki put morate reci da je za el energiju namijenjeno DOSADNI STEEE !!!!!!!!!