Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vi to sebe poedite sa zidovima? Otkud to kad se zna da ste bili na drugoj strani...ehhhh...
@ sve vas kretencine primitivne balkanse Ahmo je kralj jel kad kaze da je neciji dedo iz Sarajeva igorm slucaja zidov bio streljan u drugom svjetskom ratu jer je zidov i zrtva holokausta cista politicka manipulacija i neistina, a neki tamo Raso nije kralj kad kaze da neciji dedo is Srebrenice koji je igrom slucaja bio musliman i streljan jer je bio zrtva genocida kad kaze da je to neistina i politicna manipulacija E stoko moja i marvo balkanska...
Koji idiot ovaj Ahmadinedzad.
TO AHMO CARE
vidio sam njegovu sliku neki dan na goveđem gulašu!!!!!!!
svaka cast ahmedine Nedjade SLAZEMO SE
@ FuzijaCZ svaka cast, sve do zadnje riječi
Niko ne smije zanijekati holokoaust. Činjenica je da je bio i to je i dokazano. Tu se nema šta raspravljati. Nisam ksenofob, niti imam išta protiv Židova kao pojedinaca, ali je činjenica da su u svoju kolektivnu svijest ugurali holokaust kao nešto što svim nežidovima treba dnevno servirati kao zajedničku krivnju. S druge strane ono što oni rade Palestincima nije nimalo bolje od onog što je Hitler radio njima. I već mi je pun k**** tog njihovog 60-to godišnjeg preseravanja.
Ovaj covjek nije normalan! Ne vidim zasto si daje za pravo da usporedjuje progon i genocid nad Jevrejima, Romima, Rusima, Poljacima, Srbima i antinfasistima kao ekvivalent za rezim Izraela? Istina je da je najveci broj Jevreja izginuo u tom strasnom ratu, a vi koji se lijepite za svaku njegovu rijec, dobro promislite! Holokaust je odnio 11 miliona zivota! I njegovo poimanje da liberalna strana ne moze da odrzi vlast ... Pa sta on ima protiv koji k..u..r.a.c!? On ionako vodi totalitarni rezim, a ne demokraciju! Kao fol sad se bori za prava Palestine, a do prije 20-tak godina borio se protiv Iraka i brace Arapa! Ne kontam logiku! Znaci to mi ispade isto Iran = Izrael!
A mislite da je žrtvama drago da budu iskorišteni za počinjavanje zločina? On je 2007 rekao: \"Ja smatram da se Holokaust koristi kao izgovor za maltretiranje i nanošenje dugogodišnje patnje palestinskom narodu. Ja se samo pitam zašto Palestinci plaćaju za događaj koji nema nikakve veze s njima.“
Ja jest ovaj Ahmedinedzad budaletina. Ja budale ,Alaha mi. Stidim se biti Musliman pored ovakvih tokmaka.
Objavljuj sve komentare, nemoj vrsiti selekciju i prikazivati samo sta ti odgovara. Bosanci su stvarno glupi, njima mora u Sarajevu Hrvat da servira informacje.
Da, da, holokaust se nije desio. Kao ni genocid u Bosni. Sve su to \"manipulacije\". Kako vas nije stid? Sram vas bilo. Ahmadinedzadova je rijec sveta, je l\'? Sram vas bilo jos jednom, vi koji svojim malim, mizerno-uskogrudim i religijskim preferencama sudite o tudjoj nesreci, a bunite se kad neko na isti nacin sudi o nasoj sopstvenoj nesreci! Sram i stid.
sa-x je ustaško leglo zla
Zidovi su iz zrtve postali agresor koji se na najgore nacine izzivljavaju nad palestincima.Tome mora doci kraj. Sto se tice Ahmadinedzada atomska bomba ne ali atomska energija da