"Režim u Izraelu je na ivici raspada"
0
Ahmad Vahidi: Napad na Iran je propast Izraela
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST! STOP CIONIZMU!
Amin, mislim propast Izraela!
Izrael treba zbrisati sa lica zemlje!!!
STOP MASONIMA KOJI SU NAS VEC DOVOLJNO OTROVALI,STVORILI BOLESTAN SISTEM VREDNOSTI!!!SVE JE TAKO OCIGLEDNO I PROVIDNO,PRICA ZA MALU DJECU.
čekaju izraelci i amerikanci da se postavi radari u turskoj pa da onda napadnu iran.
Press TV objavio dokumentarni film o terorističkim napadima na iranske znanstvenike http://www.advance.hr/vijesti/press-tv-objavio-dokumentarni-film-o-teroristickim-napadima-na-iranske-znanstvenike/
@Tolerance ako nisi primjetio citirao sam Tal.mu.d, ja nisam gotovo ništa svoje ni rekao..Talm.ud ti sve kaže !
nece vas napasti zionisti vas ce ahmed a zajedno s njim i nedzad odvesti u propast
ŠTA OVDJE IMA DOBROVOLJACA ZA IRAN I IZRAEL, HAJTE LJUDI POMOZITE SVAKO SVOJE KAD SE BUDU PREPUCAVALI, PA DA MI DODJEMO SEBI I PRODISEMO!
E MOJ AHMADE USE I U SVOJE KLJUSE!
svaka cast narodu i vladi irana.sve muslimanske zemlje se trebaju ujediniti oko irana i oduprijeti se krscanskom terorizmu,fasizmu i lopovluku.
JARANE pun mi krc rata nek rade sta hoce , nemoj nas da diraju.
@GESTAPO zasto zeil?! (zeile = redak, kolona, tabelarna celija) veze to nema sa zdravim razumom...u 2.svj ratu su stradali jevreji, a ne cionisti, dakle obicni narod koji je zivio svoj zivot, kao i ostali, i gledao svoja posla.ogromna je razlika izmedju cionista i istinskih jevreja.najveci protivnici cionistickog pokreta su istinski jevreji (ortodoksni vijernici). evo, nesto malo (pod uvjetom da ti je engleski bolji od njemackog) o tome: Neturei Karta - Orthodox Jews United Against Zionism www.nkusa.org True Torah Jews Against Zionism www.jewsagainstzionism.com Jews Against Zionism | www.jewsagainstzionism.org/ http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/jews_against_zionism.html Jews Not Zionists jewsnotzionists.org http://www.rense.com/general54/thank.htm http://www.realnews247.com/spec_rpt_jews_against_zionism.htm
Zeil heil ahmede ........pocisti sto je ostalo poslije Hitlera bice ti zahvalan...... Plinske komore su zakon,Ausvic,jasenovac znao je Hile sta radi .....samo cistio smece ove planete i da je imao jos 1 god nebi danas imali ovih problema.
a evo i odbora za docek cionista: Iranian Army 2012 / Iranian Military / IRAN = Land of Aryans (obratiti posebnu paznju na uvodne rijeci robera baera, bivseg cia-inog eksperta za bliski istok) http://www.youtube.com/watch?v=0Oa2ZD25R7k&lc=hrp2V9JmawFam5fjtHI_IA1zCv26EIp4qHvDPczsKLU&context=C32c3ebaADOEgsToPDskLi-eL04rLQsFWRiviFv3Oo http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=X6CJIYY8DBw http://www.youtube.com/watch?v=0MoO0Bfcgvk&lc=KvoqkrZcK1Pqv0aFnk7j4EUMbw3WVP0Ipjn0QbWXCbw&context=C32c3ebaADOEgsToPDskLi-eL04rLQsFWRiviFv3Oo
Ha, ha ovaj laprda po obicaju, tako je laprdo i Bagdad-Bob, pa su mundzosi dobili po kokari, i sad ce opet!!
Poslo sam sasvim normalan komentar ali bas normalan i vi ga sa Sarajevo x brisete, fuck all family matherfucker, idioti .