Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moguce je cak i da je sve ove u režiji CIA-e i FBI-a pa sada likvidiraju ljude koji su "obavili" svoj posao.. to je vec dobro uhodano kod amera i oni zrtve zovu "kolateralna šteta" koja je neohodna radi ostvarivanja daleko većih ciljeva..
Covjek im rekao istinu o Bostonskom maratonu, zato su ga i ispitivali da vidi koliko zna, skontali da zna puno i odjednom frajer, vjerovatno sa lisicama na rukama u zatvorenoj prostoriji bez ikakvog oruzja napao covjeka koji je obucen za borbu prsa u prsa, tako zestoko da je ovaj ekspert morao pucati... Proslo je puno vremena od Kraljevina i carevina, ali nista se nije promijenilo. Apsolutna monarhija izgleda najdraza guzonjama na vlasti.
Doslo vise specijala da ispituje momka i momak krenuo na jednog, a kao sto na slici vidimo inace momak je pravo razvijen, sta ce jadni, kako vise specijalaca da savlada jednog ovakvog momka, nego eto morao je pucati. -
americkofasisticka posla fuj idioti bolesni
likvidacija ko kuca ocmi
Uvijek me interesovalo sta je tako specijalno kod ovih specijalnih agenata? Ako su svi tamo specijalni, ima li agenata koji nisu specijalni? Ma nista od ovoga nije bilo. Samo malo senzacije da raju podsjete na to da oni nesto rade. Treba opravdati silne milione koji odu u drzavne agencije kao FBI, Homeland Sec, i ostale gluposti.
evo da ti ne objasnjavam,ovaj sto preskace ovu ogradu je specijalan... http://www.youtube.com/watch?v=ahwSmcZxBAU
Naravno da ima. Npr. Imas pun FBI agenata zaduzenih za finansije i forenziku koji nisu specijalni - tj. nisu prosli skolu i trening za FBI specijalne agente nego su prosto strucni istrazni radnici u sluzbi Federalnog Biroa. Agent ti samo znaci da je neko osoba koja izvrsava zadatak povjeren joj od nekog drugog. Radnik u turistickoj AGENCIJI ti za tvoje potrebe ugovori kartu i smjestaj bez da ti zoves stanice, aerodrome i hotele. Tj. Radi za tebe kao tvoj AGENT.
htio ga je fuliti ali se osumnjiceni izmakao i naletio na metak
Nije tu bilo nikakvog ispitivanja, već je to bila čista likvidacija !!!
.....konačno i od tebe jedna dobra..... :D:D:D XD XD
@Haile Selassie Kreten si !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)