Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, Agata Kristi im je pokazala da ima veću inteligenciju i sposobnost od njihovih stručnjaka za predviđanje scenarija mogućih dešavanja. Kod nas se to ne može desiti jer, niti imamo stručnjake za tu vrstu operativnosti (to se pokazalo kod uhićenja Mevludina gdje im je trebalo 45 minuta da se "presaberu"), niti imao stručnjake za bilo kakvu vrstu djelatnosti. Sve sami diletanti! Tu ne računam one po biroima za zapošljavanje. Jedino tamo možete naći talente, ali oni su pošteni.
...gospođa lagano nadmudri kompletan obavještajni establišment...
Kao mali sam citao njen ''Ubistvo Rogera Akroyda''.i dan danas se sjecam kakav sok,kad je ubica na kraju prvo lice jednine,odnosno pripovjedac. Maestralno!
ko je ubio Agathu Christie ?
sve ublehari
od mene kapa dole svakom ko iz ovog teksta skonta ko je gdje sta kome cega..