Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
musliman sam,a ovi sto zive u arapskim zemljama stvarno nisu normalni.
odkad je afganistan arapska zemlja???
Ni ti nisi nromalna, mrš u kuhinju i ne vracaj se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Loviti ribe eksplozivom nije nista neobicno... Licno sam lovio ribe dinamitom, neki su probavali bombama, ali nije dobro jer zna ostati onih kuglica i gelera pa poslije zub da slomis. Opet RPG je malo veca matematika jos pogotovo ako su dijeca bila u blizini... idioti...
RAKETA ZEMLJA -ZEMLJA...PROEKTIL PROMIJENIO PRAVAC...GREŠKA U NAVOĐENJU. SOFISTICIRAN NAČIN RIBOLOVA
Zaostali IDIOTI!!
Glasnogovornik lokalne vlade rekao je da policajci nisu namjeravali ubiti djecu.. aha.. e ako je tako u redu je.. oprosteno.. mozda stvarno i nisu..
Da je moje dijete ubijo ja bi mu raketu u neku stvar nabio i aktiviro
Svašta . Da nije zalosno zbog smrti djece bilo bi pravo smiješno !! I mi smo u ratu lovili ribu bombama , dinamitom i sl. al ovi ga baš pretjeraše !! Čuj raketom , još ispaljenom sa obale ???
Šišarike je brala...
jesul imali dozvolu?
ojj sta su oni lovili ajkule drakule pa bacali rakete haha
Čekam komentare kako je ovo sve zavjera zapadnjačkih medija i kako je Afganistan sjajno mjesto za život.
Nevjerovatno, život je izrazito jeftin postao.
strava i užas! :S
...stoka...
Nemoj tako braci muslimanima govorit