Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Afganistanski policajci se pridružila talibanima BOSANSKI NOVINARI
Ovi novinari se natjecu ko je gluplji.
Ovakvi su se pridružili policiji samo da se dobro najedu, pa sada kada su siti, a još se domogli pušaka, vraćaju se nazad svojim talibanima. Sad će na red doći druga grupa talibana pa kad i oni malo omaste brkove, odoše natrag u šumu. Jadni su i čemerni ti talibani.
Ja bas volim te cikice sto me drže za ruku, daju mi i para nekad mada ne tražim .
Majmune primitivni, idi liječi se !
[email protected] - Poznati su tvoji tekstovi puni mržnje i huškačke retorike, mijenjaš nikove, ali u suštini, uvijek ostaješ negativan i izvini na objektivnosti, primitivan, da ne kažem glup kao \"neka stvar\". Liječi brate svoje komplekse i frustracije negdje drugo, promijeni terapiju, uradi nešto korisno za sebe (a i za one oko tebe, koji te moraju trpiti) , nađi nešto pa zigu, vidjećeš da život ima i svijetliju stranu.
dodji malo ovamo u Afg da vidis kakav ti \"islam\" cvjeta ovde, dodji dodji, jos ako si djecak od nekih 10-15ak godina, bice ti pravo lijepo sa cikicama sto se drze za ruke, a ako si zensko - ne pomoze ti ni tvoj cikica sa oblacka
Pakistanci ubili i zapalili muškarca zbog bogohulstva.
Pa cemu su se nadali ovi sa ubudzalog zapada...da ce ljudi dusu i vjeru prodavati za saku dolara. Gubite imperijatori...to je cinjenica, samo je jos morate priznati u javnosti...a nakon toga scenario iz Vijetnama...podviti rep i pravac kuci. Afganistan ce ostati nepokoren...a islam ce cvjetati u tom islamskom emiratu, koji ce se inshA-llah siriti po svijetu kao sto se svijetlos raspe po tmini i obasja je.
miran!
Djecko, haman ti niko nije yebo mamu od sinoc pa me vuces za jezik. Vi vjernici ste stvarno mazohisti na onaj najgluplji moguci nacin. Tuga i jad. PS: yebo te bog.
Naravno da će se pridružiti Talibanima ako su patriote, neće valjda Šiptarima na Kosovu i bandi NATO-a
nisi bio ostar na jeziku kad sam te gu**o...
a dzaba ja ponavljam \"samo Bespilotno!\", ovi su se gadno navukli na islam i nikakve terapije prevaspitavanja tu ne pomazu ...
Tvoja mi stara dala pola sata pauze, nemam jos puno vremena.
opet ovaj tuzlanski derpe iz ormara hahahaha :D
Pa to su lole primijenile recept iz Iraka, po danu lafa snage sigurnosti i trpaju americke dolare u dzepove, a kad padne mrak izvuku minobacace i deri po kampovima mrskog okupatora. Default licemjerje dobrih vjernika, Amere mrze ali dolare itekako obozavaju.