Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ZNAM VISE STA AMERI TAMO RADE... HEROIN JE IZGLEDA JAKA GRANA AMERICKE INDUSTRIJE...
Samo keraj Amerikance.....ROKAJ SAMO ROKAJ Nicija nije do zore gorila,pa nece ni vasa...
meni je tebe pravo zao ograniceni jado jadni
srbinu i amerikancu nikad nevjeruj najveci lazovi
samo da napomenem da osim manjih oštećenja na vozilima, žrtava među američkim vojnicima nije bilo http://www.liveleak.com/view?i=4055783d4d
@CRO Niste ni vi crnokošuljaši ništa bolji! Inače, IZUMIRETE KRSTAŠI: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU PS. Ontopic: Aferim i čestitke braći koji brane svoju domovinu od agresora i imeprijalističkih okupatora! Inš.a.llah, otjerat\' ce oni iste kao što su isto učinili sa ruskim komunistima!
ti pravi znalac, međutim ne znaš da su najveći širitelji propagande četnnici tokom rata..a kako bi i znao kad si sa ovim BMW-om bio tokom rata u Malmeu..ali zato sigurno vjerujete u onu propagandističko smeće od norveškog filma koje se emitovalo i u Švedskoj... sigurno si oduševljen \'\'profesionalnošću\'\' autora filma ! j.e.b.a.li. te oni !
blago tebi kad su ti drži komšije kolj.ači četnnici koji bi te opet klali kao i 1992...isprani mozgu ! gdje li si ti proveo prošli rat ?? u Švedskoj ?? baš lijepo zato sad voziš neki bijesni BMW...
vilim koristiti hrvatski nick, nebi li sto vise zavadio hrvate i srbe. hhaahaha jesam vas j.e.b.o. sviju.
@CRO(TAMBURA) AJDE ZINI........... DA TI NEŠTO SRBIN DAAAAAAAA TAAKOOOOOOOOOOO
SRBI SU NAJVECI TERORISTI, GENOCIDASI I FASISTI NA SVIJETU........ SRBIJA JE TERORIZAM, HRISCANSKI FUNDAMENTALIZAM.!
ipak su u pravu neki zapadni strucnjaci koji kazu da kod bosnjaka postoje prikrivene veze sa terorom,opasno ste pokvareni zato i morte biti izolovani i pod kontrolom.sreca sto nemate m.uda da ista uradite osim iza monitora,zato vas i drze u rezervatu na 24% bosne.
Dobra akcija,hvala All-ahu! Naravno da su brojke drukcije,posebno iz razloga kada su Ameri priznali 80 povrijedjenih.Komotno se moze racunati da ih je stoja izginula. U mjesecu augustu 1200 Amerikanaca se vratilo kuci,u \"vreca\" Express :) potvrdjeno! A vi ostali mishevi,kafiri i heretici,ponizeni ljudi,nemojte da uzimate u svoja prljava usta najcasnije ljude na zemlje,koji po drugi put obaraju najvecu vojnu silu na svijetu. I naravno da nikakva curica nije poginula,odkud curica u vojnoj bazi u Wardaku,jer ovo neki vic? Sax novinari,sramota je da se ovako provaljujete :)
@ Majk Tajson Moja braca su najblize mi komsije ili susjedi svejedno koje su vjere...Tebi ako su arapi i azijci braca idi tamo njima.
@ Majk Tajson je. ba li te vehabije, arapi talibani i ostalii...ti se nasao da ukazujes na propagandu, pa vi vehabije ste glavni kada je u pitanju sirenje propagande i mrznje prema svima koji ne misle kao vi
I hajde ti sad povjeruj ovo hahahaha....80 ranjenih bez poginulih?? Ma daj ba ovo nije normalno, ni pa s s maslom...
Zašto vrijeđate vehabije....To su ljudi koji prate Sunnet poslanika,i poslanik je imao bradu,a hlače potkračivaju zato što ako muslim isprlja nogavice,to je oholost....To su jako dobri ljudi....Samo je kod nas ovakav slučaj da mrzimo vehabije....u Arapskim državama oni su svi zajedno i vole se,mi se istom bo-gu klanjamo,samo što je malo drugačiji način....Nedajte da nas Cionizam pobijedi,jer oni među nama samo laži stvaraju,da bi nas podijelili i mržnju napravili medžu sunitima i šitima....Vehabije su nastale od čovjeka koji se tako prezivao slično i bio blizak poslaniku.....u Afganistanu su naša braća,koja se nemaju čime braniti od Amerikanaca....Čuvajte se Cionističke propagande,jer oni su teroristi a ne mi....Oni u nas laži unose