Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALL.AHU EKBER !
Jao kako su \"tolerantni\" ovi Bošnjaci! Jako multiet(n)ički!
@ampak, e dobro je sudio, kada iza njega ostadose na stotine hiljada mladih muslimana koji se samo umnozavaju, dok jednog dana....puuhhhhh. Islamska Republika Bosna i Hervegovina...a ampak sa ono malo preostale manjine bosanskih katolika u susjednu republiku Hrvatsku... Sto bolan nije bio zestok prema Mladim muslimanima kao sto je bio u Blajburgu prema us.tasama!?
Pa kako ces komsiji Franji objasniti da ti je dedo ucestvovao u pok.olju nad njegovom bracom us.tasama u Blajburgu... Nije valjda da priznajes da su us.tase bili fas.isti i da ih je trebalo izbrisati sa lica zemlje!? Haj sada za raju, jesi li vise us.tasa ili hrvat, s obzirom da zivis u BiH?
U godišnjem izveštaju koalicije koja okuplja oko 200 aktivističkih grupa navedeno je da je Španija potvrdila da je obezbedila Libiji 1.055 komada kasetnih bombi 2006. i 2008. godine i da se to desilo pre nego što je ona potpisala konvenciju koja zabranjuje njihovu upotrebu. Po tvrdnji koalicije, municiju je ispaljivao i Tajland u Kambodžu tokom graničnih sukoba u februaru, a obe strane su ih koristile i za vreme sukoba Rusije i Gruzije 2008. godine.
Kasetnu municiju ima još 69 država Kasetna municija predstavlja naročitu opasnost za civile, jer se iz nje oslobađa veliki broj neeksplodiranih zrna koja su \"upakovana\" u bombu, granatu ili raketu izbačenu iz aviona ili ispaljenu sa kopna. SAD su do sad to oružje koristile u jugoistočnoj Aziji, kao i tokom Vijetnamskog rata i sukoba u Iraku i Avganistanu. Stiv Guz iz organizacije \"Hjuman rajts voč\" rekao je novinarima u Ženevi, gde su se diplomate okupile u ponedeljak da rasprave dalje planove za eliminisanje kasetne municije, da je tokom prošle godine širom sveta od te vrste naoružanja povređeno ili je u. bijeno skoro 17.000 ljudi. Sovjetske i ruske trupe koristile su kasetne bombe u Angoli, Avganistanu i Čečeniji, a poslednji slučaj zabeležen je u Libiji, kada su ih snage Moamera Gadafija, kako je saopštila londonska koalicija, ispaljivale na opkoljeni grad M.tu.
Subotičanin, pripadnik Legije stranaca, poginuo u Avganistanu http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/289723/Suboticanin-pripadnik-Legije-stranaca-poginuo-u-Avganistanu Talibani u. bili legionara iz Subotice na njegovom prvom ratnom zadatku http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/289820/Talibani-ubili--legionara-iz-Subotice-na-njegovom-prvom-ratnom--zadatku
The CIA\'s unaccountable drone war claims another casualty If Tariq Aziz, the 16-year-old soccer fan I met last week in Pakistan, was a dangerous Taliban terrorist, let the CIA prove it http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2011/nov/07/cia-unaccountable-drone-war U.S. Drone Kills 16-Year-Old Pakistani Boy Days After He Attends Anti-Drone Organizing Meeting http://www.democracynow.org/2011/11/7/us_drone_kills_16_year_old
krstaško-natovski teror u Afganistanu http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/americki-nato-i-isaf-ovi-ratni-zlocini-u-afganistanu-pocinjeni-od-pocetka-novembra-2011-godine.html gorite u džehennemu k.u.r.v.i.n.i sinovi ...ja bih svakog zarobljenog nato k.u.r.v.i.n..og sina polio benzinom i zapalio živog !
tiranski NAT(Z)O u Islamskom Emiratu Afganistan je na izdisaju..posljednji trzaji NAT(Z)O krmaka ! islamom do ponosa džihadom do pobjede sebiluna el-džihad !
MashA.llah! Kud ono ps.eto ampak ne nastrada zajedno sa njima. Odmah mi nam bosanski vazduh zamirisao na ljiljane. Ovako moramo da udisemo sm.rad Jasenovca koji mu je njegov deda donio za trožić njegovom ćaći kao poklon, pa ga mali u.sta.sa ampak naslijedi.
Mashala, drugi put ako Bog da , da bude 10-tak puta vise.