Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je njiha manje, to je nama bolje.
ubiti ljude na sabahu ccc sto je najgore ima onih sto ovdje to podrzavaju
a koga srbi vole @Nemesisi
nema s kim niste ratovali na balkanu, sa hrvatima, slovenci vam ne valjaju prvi izasli iz drzave, albanci ne valjaju, kosovari ne valjaju, vojvođani ne valjaju, sandzaklije ne valjaju, s bugarima ste ratovali, turci i austrija da ne govorim, ne valjaju vam ni oni sto su bili uz nato pakt, pa jel moguce da svi oni ne valjaju samo vi valjate@Nemesisi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svijet bi bio puno ljepše mjesto bez religije i izmišljenog boga.
uopste ne shvatas poentu ali svijetu trebaju i takvi kao ti
Šiti do pobjede.
Koja paljevina .... smijesan si a i ovaj ispod tebe ... kako se vi lijepo slazete cudo jedno a kada vam covjek spomene Jasenovac i Vukovar onda ste gori od najvece mrake na svijetu
@beatcoin Kakve veze imaju Šiti sa Jasenovcem?
Sto vise slusam ovakve naslove,sve vise i vise gotivim Ameriku sto su ih sjebali.To sve treba sravniti sa par nuklearnih bombi i istrijebiti tu pogan koja se ubijaju međusobno.
pre bih rekao da ovo ameri rade... cuvena indijska poslovica kaze: "ako vidis u vodi da se dve ribe bore,znaj englez je u blizini"
Sa ovakom vlašču i uvozom Arapa ovo bi nažalost za par godina mogla biti naša svakodnevnica.