Nije prijavio 650.000 dolara
2
Afera s gradonačelnikom potresa Washington
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sica majke mi...joj lika sto nije trazio od nasih politicara da mu posude ili halale...samo se covjek blamira...cccc! :))))
Auuuuuuu koja afera :)))))) pa milorad dodik je opljackao drzavu RBIH-u i gradjane DVIJE MILIJARDE EURA DO DANAS, pa niko nije potresen, ni u RBIH-i, EU-i , to je opljackana milijardama dodikova lova, a ova suma novca gradonacelnika Washingtona nije ni baksis koji milokrad dodik daje bankarima na Kipru i Svicarskoj !!!
Za ove naše političare to je sića, nema kod njih ispod 6 nula, i ova je Amerika nisko spala :D
NASER ORIC JE ZLOCINAC REDAKCIJO JE.B.EM VAM NASTRADALE
ma nisu brate nesto, puno bolje sam danas po tramvaju gledo, doduse ove nase su ufurane drame, razlog toga mi nije bas poznat
Nas Betmen to ne bi nikad
kako nasi kraljevi pronevjere milione pa opet MIRNA BOSNA :D
Podero bi one banjalucanke ko dijete bojanku