Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad ja vicem da religija i pamet ne idu zajedno. Evo pogledajte samo ove moje. Oni i dan danas vode nekakav rat sa Turcima a Turaka ni na zviz. Nakljukaju se nekakve SPC LSD THC ni sam ne znam kako se zove droga i onda imaju halucinacije. Jednom su isli kod nekakvog psihijatra al\' sto je jos gore ni on sam nije bas sav svoj tako da im je od tad jos i gore.
najlakse se na to vadit
aha, da je druge vjere bio bi terorista a sad je samo lud, ili radikalan, ili desnjak ili ...
Ma, ne možeš im dokazati da su ludi.. mislim, nisu ludi sve dok im se to ne dokaže..
Ako je ovaj lud,a sve skupa dijelo ludaka,da vas napomenem da svi u V.atika.anu razmišljaju jednako kao on...A sami zaključite.
Jah- ovaj je lud a oni sto se opasaju dinamitom i raznesu i sebe i sve oko sebe nisu ludi...
Da, sad ce se jos vaditi i na neuracunjlivost.Nista cudno! Ne bi me iznenadilo i da mu zbog te \'\'olaksavajuce okolnosti\'\' smanje kaznu. T^o vam je demokratija i savremeni tretman zatvorenika! SRAMOTA! Za ovakve monstrume u i dozivotna i smrtna kazna preblage!
krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscanski teroristicki fundamentalisti!!! krscani teroristi!!! nisu svu krscani teroristi, ali su svi teroristi krscani!!!
čuj,vjerovatno lud,eto nije,hehe !!!