Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupator normalno da vrati narodu zauzetu teritoriju,da prestane ubijati nevin narod , zene ,djecu,jer je zalosno genocid traje decenijama.
Ne znam šta ovaj priča. 1967. prije rata zapadnu obalu je držao Jordan, a pojas Gaze su držali Egipćani. Palestinci nisu imali nikakvu državu.
ti si baš u poziciji da prijetiš prekidom pregovora, meni se čini da abas govori hamasu, a ne izraelu...
KOJI SI TI RACKU DA UPOZORAVAS:TEBI JE IZGLEDA NA UM PALO DA VAS IZRAELCI OPET MALO POLUPAJU.BOLJE TI JE PODVI REPINU ILI CE TO MOSAD UCINITI.
Budući da su i Arapi, pa samim time i Palestinci, Semiti, a oni su većina u odnosu na Jevreje, ispada da su Jevreji koji mrze Arape veći antisemiti od Arapa koji mrze Jevreje.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da uputi svoju vojsku u pomoc braci Palestine koji odolijevaju nevidjenoj sili i teroru vec decenijama,dok unezvijereni i pobesnjeli "muslimani"u Syriji,Iraku,Egiptu,i drugdje ubijaju na svirepe nacine jedni druge,sve u ime nekoga Koji im to zasigurno nece primiti,molim Allaha dz.s da ponogne braci Palestine i svakom drugom Muslimanu koji je potlacen,a da kazni sve koji zlorabeci Njegovo ime cine veliki nered na zemlji,ili da im oprosti i uputi na ispravan put,a On najbolje zna, amin.
idi u džamiju pa se moli a ne po portalima,kao da si otišo u kafanu na rakijicu i počeo učiti kuran,pa gdje to ima
ne čita on ništa,samo copi paste,zna se gdje je čemu mjesto,ovo je ko kad bi otišao na neki porno sajt i počeo pisati neke molitve,ne znam ili je budala ili se pravi budala i sprda se sa dovama
šupljak, njegova se ne pika sve dok iran ne dobije nuklearnu.
Ovaj Abaz me podsjeca na Aliju rahmetli dobar covjek ali izgleda slab politicar mada je prijesednik rahmetli bio u tezoj situaciji ovi Palestinci imaju samo jednog neprijatelja a kako vidim sada i dva Egipat pod vojnom upravom je veci neprijatelj od Izraela,razmisljam nesto ove vehabije kako ih zovu bolje da su osle u Egipat rusit one vojne ubice egipaskog naroda nego sto se bore protiv Asada.
vidi se da si pametan čovjek. ko i naš rahmetli predsjednik alija. bosna vrvi od takve pameti
Evo Izraelćani strepe pred tom mogućnošću! Samo tebi nije jasno da Izrael nikada neće odustati od Zapadne Obale! A vas će na rate raseljavati po svijetu... Kad god im treba da smire Arape, puste šaćicu Palestinaca iz zatvora i izgrade novo naselje...
Smrdin kleti badnjak pali pagansku on slavu slavi takozvani božić pravi paganstvo Srbin slavi klempetinom masti brke nek se ždere, nema frke Isus kako njima zbori Srbin baš niš' ne dvori paganski je Srbin soj glavni mu je svinjski loj još se time na glas diči prdoslavlje na paganstvo liči
ha ha,dobra pjesmica
Vrijeme je da Abas ode (njegov mandat je odavno istekao), i da mjesto predsjednika prepusti nekom mlađem i ambicioznijem. Nakon što su čifuti (jučer) objavili da nastavljaju bjesomučnu nelegalnu gradnju naselja na palestinskoj zemlji, ne samo da je trebao da prekine mirovne pregovore, već je trebao da pokrene palestinski ustanak. Od samog početak "mirovni pregovori" su samo paravan za beskrajno pregovaranje, koje nikad nije donijelo nikakav rezlutat. Čifuti i dalje rade šta hoće, grade bespravna naselja, produžavaju sa nezakonitim betonskim zidom čime su isjeckali i iscjepkali svu palestinsku teritoriju i tako unedogled. Koja je svrha "mirovnih pregovora", kad oni od početka do danas nisu donijeli nikakav rezultat? Koja budala prihvata Ameriku u pregovorima za posrednika, kad sav svijet zna da SAD stoje iza cionističog režima i da bi on odavno pao da nije američke podrške, vojne, novčane, diplomatske (veto u UN), (you name it). Budalaština i sprdačina od pregovora, to i mahnit vidi.
prijetnja praznom puskom.
na žalost,u pravu si,nemaju oni čim prijetiti ni pregovarati