Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gori su od nacista, terorizam koji traje godinama. Kad gledas sta se desavalo u WW2, ocekujes od takvog naroda da zna sta to znaci. I onda kad mi netko kaze Palestinci su gori. Palestinci su tu bili, dok je Izrael stvoren od zapada 1948 godine, kad se zapad htio rijesiti svog "prljavog vesa" !!! I od tad teroriziraju, osvajaju i ubijaju. Cisti primjer kako izgleda kad zrtva postane pravi tiranin !
NI VASI NISU NISTA BOLJI SKORO SU OTELI TROJE JEVREJSKIH TINEJDZERA I LIKVIDIRALI IH A NAKON TOGA JE DOSLO DO ESKALACIJE SUKOBA I TIH ZRTAVA NA PALESTINSKOJ STRANI
Nisu Palestinci cvijece ali da li bi ti bio bolji da se prema tebi ponasaju kao prema njima?
Tvoje vrlo vazne odluke ce ih pravo nasekirati i promijeniti im ponasanje!