Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abbas najveći Izdajnik.
Arafat je nakon smrti ženi koja sad živi u Francuskoj ostavio 4.5 milijardi dolara a ovaj je u svoje džepove upisao milijarde od EU i SAD i inače na Bliskom istoku je korupcija 1000x veća od prosjeka.
Njihov Niksić, ili konakovic, sve jedno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naoružavanjem Izraela, amerika je poslata saučesnik u genocidu i drugim zločinima
*postala
Nemojte na vijeće sigurnosti već u generalnu skupštinu gdje sotone američke nemaju veto
Sta imas preispitivati ? Genocidasi zdravo. Nista im ne mozes ali ne daj im alibi.
FUJ 🤢🤢
USA je definitvno dotakla dno i pokazali su da nisu nikakva demokratija a sto se tice Abasa nije ni njegovo maslo za Ramazana i on je cionisticka pudlica
sta vi ustashe imate da serete kad vi iako ste u ww2 etnicki ocistili Jevreje iz ndh sad podrzavate njih vise vec iko jer vrse genocid nad muslimanima u Palestini jer ste vi fasisticka bagra bili i ostali i ajde mrs mi s komentara bagro fasisticka
Dino Konaković palestinskog naroda.
Abbas nametnuti.
Clanstvom Palestine u UN bi se otvorila sva vrata za normalizovanje i konacnog prekida progona Palestinaca. Amerima to nikako ne odgovara jer bi im drasticno opala prodaja oruzja posto im je Izrael najbolji kupac.
To su naši "saveznici i prijatelji" sa zapada koji se bore za rezoluciju
Ovaj Abas djeluje kao zalutao u politiku
Tek?
Nemate vi s njima nikakve odnose, nema se tu šta preispitati. Preispitujte odnose sa islamskim zemljama, sa istokom, sa Južnom Amerikom.
Sta ces preispitivat,pa ti nisi u ratu sa Izraelom nego sa Amerkom,tako ce biti dok Iran,Saudija,Pakistan,Indonezija,Egipat,Turska i ostale drzave ne budu ko jedno,tad se nemoras preispitivat,tad ce te Amer priznat,al neznam hoce li to biti prije smaka svijeta,u knjigama pise da hoce.Vidjecemo ko doceka.