Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovako nesto da se desava danas kad se svi kunu da se holokaust ne ponovi.U koljevci svjetskoj najveci koncetracioni kamp-Palestina,danas i pored sve tehnologije,pored toliko humanitarnih udruzenja ,udruzenja za ljudska prava svijet promotra nijemo kao u kinu da smo u toplini svojih domova i kokica jedan narod se drzi zatocen bez pravo na hranu (sem ono sto im se dostavi putem humanitarnih konvoja i prodje bezbroj zica i vaga i osnovnih elementarnih prava samo na zivot o drugim stvarima samo mogu sanjati.Fuj UN bando u sluzbi imperijalizma i izraelskog fasizma i supcima arapskim koji su svoje supke prodali Amerima.Da Bog da da nam svima bude Palestina od sjevera do juga sa istoka i zapada. Amin !!!!
Zidovima odgovara situacija da se nista ne desava.Zidovi su kao i Srbi,samo zele tudje ,a izigravaju vjecne zrtve..
SUTI GENOCIDASU SRBINE, ti si potamanio prave Jevreje u drugom svjetskom ratu !
nedajte se braco PALESTINCI trazite i borite se za svoje, i krv moju za domovinu svoju ;) neka vam je bog na pomoci i da ustrajete protiv tiranije cifutske