Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo da se izvinem ostalim dobronajernim posjetiocima za sledece rijeci. jebo vam vehabije mater, stoka samo preko neta zna usta otvoriti. niko budalama nije udovoljio, pa nece ni vama.
@ Tito: Drago mi je sto Dodika smatras ozbiljnim! :) Mada si u nekoj konfuziji cas su ti Lajcak i Dodik ozbiljni cas sranje?! Stvarno ste se pogubili u pederaciji...
Ima Sarajevo zelen trotoare, jel se to vazi? :)))))))))) Jos na semafore da stave tri nijanse zelene i idealno! A ima i zelenih dosta u njemu :)))) Jos da vehabije ofarbaju brade i bice najzeleniji grad :))
@Maajka: svaka cast, preduhitrio si me...i ja sam misljenja ako se Sarajevo kandiduje da sigurno osvaja titulu - zelenije ne moze :-))))) @Tito: s obzirom na tvoj vokabular i indolenciju apropo problema vehabijskog pokreta u BiH, predlazem ti da prestanes koristiti taj nick, kaljas ugled istorijske licnosti...
Jebale ti vehabije i mater i setru i babu mrtvu. Koji kurac ste vise navalili sa tim vehabijama ko da su oni jedini problem u ovom drustvu? Oni su kao i vecina ostalog samo produkt rata, politike susjeda i istocnih i zapadnih. Dok god se bude nastavila takva politika i dok bosanci budu goveda koja se iscrpljuju medjusobno dotle ce biti i vehabija i korupcije i delikvencije i svega ostalog. Umjesto da se ljudi na ovom portalu bave ozbiljnim stvarima poput Lajcaka i njegovog (ne)cinjenja, Dodika i drugih sranja citam samo Vehabijama, pederima, utakmicama i slicnim kurcima.
Moglo bi se i Sarajevo kandidovati. Za sada imamo zelene trotoare i vehabije. Je li to dovoljno :-)))))))