Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja vam je ta fotografija sto se covjek spalio ma dajte mamu vam masonsku
Vid one guze na 4 slici :O
a sta ima francuski list (AFP) sa nasim covjekom sto tabana na hadz....procitaj clanak prije komentara klotzu zaostali....
Baska mi je barack Osama najbolja fotografija, pa nole pa redom pola od ovih, j e b e m i fotografa i onog ko je izabro da bude najbolja a j e b e m i onog ko je objavio ovo..
ali onaj sa pistoljima u ustima je bas gadan.. strahota. a obratite paznju na onu sliku gdje se one 2 djevojke ljube, e pa u pozadini one 2 sokirane bakice (jedna s lijeve druga sa desne str), onako otvorenih usta, zgrozene, hehehe
Ha ha ha, dobro si, leopard je lud. Srou se od straha.
najjača je faca onog leoparda hahahahahhahahahahha
A to sto je nas covjek taban\'o na hadž,nikom ništa e moji idioti
lezbe vriste :)
Zadnja slika - Cijelo selo smrce bijelo
KOPIRAN CLANAK, PROVJERITE NA B92 KLIX JE ODRON !!!
Sta brisete komentare, je*em vam mrtvu maj*u !!!
ah taj karneval...
gdje je pobjesnjeli mevlid hihihihih
Jel se kako more u Fotošopu okrenut slika da vidim (.)(.) kod one brazilke?
samo valja ona slika sa karnevala u riju, ovo ostalo macku o rep, haj moze i djokovic upast, covjek je imo uspjesnu sezonu, a ovo..gore ljudi, ubistva..
Ova slika s lezbama mi se baš đasvi.