Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro, kazu li ista u tim vjerskim knjigama u smislu \"Ljubi bliznjeg svoga(covjeka) kao samog sebe\"? Ma...uzalud...vjernici na guranje, kakav je to vjernik koji je pun otrova i mrzi svakog neistomisljenika...to ne mogu biti bozija posla, samo necastivog, sto kazu...
koja propaganda se sije ovim nasim bosnjama, pa to je strasno...ko uopste siri te gluposti tipa da je biblija izmjenjena i slicno, kojoj budali moze padati na pamet da trabunja napamet...boze sacuvaj i zakloni, cime ih truju!!!
tvrditi da je tekst biblije izmjenjen 30 % a kurana nikako...to moze samo neznalica!!! Odakle ti taj podatak, ko to kaze, sta znas ti uopste o bibliji, a bogami i o kuranu??? I jednu i drugu knjigu hiljade naucnika pretresaju, i sad ti, kao, znas...istina, hriscanstvo jeste udahnulo ljubav rimu, lijepo receno.
@teheranleeya reci par rijeci o vasem proroku i \"blagovjesniku\" vase \"vjere\". mozes samo ocjeniti sa DOBAR ili LOS ako te mrzi da nesto vise kazes o toj za islamski svijet najvecoj licnosti
@ateist Sta ti treba objasniti?
@sve je manje pa dobro jahrane, ajd onda reci onako objektivno sta mislis o svom proroku muhamedu? nije valjda da se bojis reci istinu o njemu?
@blagoje Pa ti nemas pojma, nisi cak procitao ni ovaj tekst a nasao si se pametnim da govoris o vjeri. Ti nisi razuman, tvoj mozak se je osusio ako mi vjerujes, ti si sad biljka, samo spomenik. I mi ne obozavamo nikakvog covjeka, mi obozavamo samo Boga.
Mongo toga smrdi u citavoj prici. U redu, oteo, mucio, itd, ali izmlatiti 200 puta nedeljno je nemoguce. Pa isla u skolu, i to sama, i nije se sjetila zbrisati ili se pozaliti uciteljima. Nego morala cekati da on telefonira i ukljuciti usisivac. A sada ce sve lijepo da unovci. Koliko miliona je vec sakupila? Pa jos knjiga, pa da tuzi policiju. Siguran sam da u knjizi potanko opisuje seks, da bi se bolje prodavala. A od policije se skrivala da ne bi bila sumnjiva dok se vracala iz skole. Meni uopste ne izgleda kao zrtva vec neko bezosjecajno cudoviste.
laze kuja...al bash laze
B.A.L.I.JE ZNATE LI ZASTO SE POLAZI PRVOG SEPTEMBRA U SKOLU??? JOS SE UPRAVLJHATE PO HRISCANSKIM I PRAVOSLAVNIM UZUSIMA. PRVOG SEPTEMBRA POCINJE LITURGIJSKA NOVA GODINA. OSTANULO OD PRADEDA KOJI SU U CRKVE ISLI...PA SE PRENELO I NA TEKBIRASE ZNATE LI KOJI JE CRKVENI PRAZNIK I VASAR ,KAD SE VI OKUPLJATE NA PRUSCU???? TESKO DA ZNATE ..NIJE MUVAMEDOV RODJENDAN.
Kada za par godina, ona bude u ulozi tog što je kidnapovao.
TI OCIGLEDNO NE PRIZNAJES DOMETE GRCKE ANTICKE CIVILIZACIJE,RIMSKO HELENSKO NASLEDJE,KINESKE KULTURNE DOPRINOSE A U PRAVO SU TI UTICAJI KOJI SU DOLAZILI PUTEM TRGOVACKIH VEZA NA BLISKOM ISTOKU,I KREIRALI PRICU KOJU JE MU.V.A.MED ISPLEO ..J.B.G ZA TREBA MALO SIRE OBRAZOVANJE.. BAJDVEJ..TO STO PISES O SLATKIM IZVORIMA U MORU,IMAS SIROM JADRANA,PA CRNO MORE ISPOD SEBE IMA JEZERO SLATKE VODE .USTVARI TO SU GRCI ZNALI JOS OD VREMENA HOMERA AL J.BG,NE POMINJE TEBI TO HODZA!
čuj izvor slatke vode usred mora? Jel puno slatka, ja ne smijem puno slatku. Pišu li i rezultati Lige Prvaka?
@EDITA. Po kuranu je trebalo 5.OOO godina da prodje pa da se planeta zagadi za ovo vremena (120)g.od kad su hriscani naftu otkrili.Zar ne vidis da je ljudski um (bez muslimana)ugrozio planetu i da je pitanje vremena kada ce se rasparcati.P.S u kuranu pise da ima izvor slatke vode u sreed mora a to su naucnici otkrili prije 20.godina.
pa šta je ovo čudno. na de.generičnom \"kršćanskom\" zapadu (a i istoku) taslače redovno po podrumima djecu, civili vole cure, popovi dječake... lijepo podijelili, nema svađe :))