Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto nisu ubijali cuvare i jeli, jesu debili umrijet od gladi a tako jaki, nas dijamant bi ucijek kutarisao muka nekog smrada i opstao,to je reci bosanska snalazljivost naseg sjajnog dijamanta.
zamolio bih redakciju da mi vise ne brise komentare koje sam uputio ovom debilu AK-47,jer nisam nikoga vrijedjao(osim sto je on stvarno debil!).Hvala!!!!
AK-47-ti si malouman,jadna porodica koja s tobom zivi!Suzdrzi se od takvih debilskih komentara,kako bi se ti osjecao da tvoje dijete bace lavovima???? P.S.Uostalom,i bacali ste srbe lavovima,nije to nista neobicno za vas!!!!cccccc
@eh - slazem se s tobom, nek ih puste medju Kineze da se nahrane, nece biti prevelike stete.
joj HIT komentar.... Bas i ja kontam tako nesto... A da ih nahrane ovim nasim Olimpijcima _?
Stoka ljudska!
ma kinezi su stoka i nista drugo
pa pustite tigrove u divljinu ako ih ne mozete hraniti neka se sami hrane....
Pa nekaze se za badave \"Blago onome koga Rus brani a Kinez rani\"
Kineza je puno, igrova je malo... mogli su ih pustiti da ga malo gricnu. Nebi se ni primjetilo :D