Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZE MI SE... A ZA CUCANJE POBRNULA SE RAZIJA IZ JEDNOG NASELJA BLIZU MENE! REDOVNO CUCI NA MOM NEOBREZANOM UDU A STO CUCI KAO DA JE STVOREN ZA NJU NEGO I VOLI DA GA POGLABA TO POD OBAVEZNO DOLAZI!
hajd ti na pedersku srpsku paradu gdje ti je i mjesto..među civilizovane..zašto čučiš 24/7 ovdje na ovom portalu
KOJI NIVO KOJA LJUDSKA CIVILIZACIJA 21 VEK A KAZNE SPRAM 7 VEKA! STRASNOOOOOOO
Jel se u nezakonit odnos ubraja i \"desnica\"!? Uh jaRane ne bi imali dovoljno biceva...
“Bludnika i bludnicu izbičujte sa stotinu udaraca biča, svakog od njih, i neka vas pri vršenju Allahovih propisa ne obuzima prema njima nikakvo sažaljenje, ako u Allaha i onaj svijet vjerujete, i neka kažnjavanju njihovom skupina vjernika prisustvuje! Bludnik ne treba da se ženi osim bludnicom ili mnogoboškinjom, a bludnica ne treba biti poželjna osim bludniku ili mnogobošcu, to je zabranjeno vjernicima.\" (Kur\'an 24:2-3)
\'\'\'\'Jedna filipinska služavka i njen bangladeški ljubavnik dobit će po 100 udaraca bičem i bit će protjerani iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog \"nezakonitih seksualnih odnosa\", objavljeno je u ponedjeljak u novinama\'\'\'\'. kad se zakon bude provodio samo nad nejakima i slabima u društvu a jaki i utjecajni budu izmicali pred rukom zakona onda je očekivati da to društvo propadne.,...
srbi su naj slicniji ovim vjerski opterecenim zivotinjama, sve odluke na nivou vjere, ko je koje vjere :D ahhaha, srbi bi uzivali kod arapa, jer su im naj slicniji od svih evropljana.