Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semiha jedino moze na listu najglupljih i najpateticnijih zena na svijetu i uvjereno biti donja, haha!
nije dobra lista, nema Semihe xoxoxoxoxoxox
DOBRIJEH KOKA !!!!!!
Ovakvih i sličnih listi najmoćnijih gospođa na svijetu ima mali milio tako da ba i nisu previše relevantne...
Kod nas bi to mogle biti Svjetlana Broz ili Lamija Tanovic. Sigurno da ima jos zena koje bi se dobro snasle u politici, ali nazalost glupi Bosanci nemogu ili nece da prepoznajui njihove kvalitete.
ko god je pisao članak napravio je jednu maleeeenu grešku....potpuno je obrnuo red, jer na www.livescience.com kraljica Elizabeta II je ipak 1., a Yulia Timoshenko 10. meni lično je Yulia T. zakon, stvarno joj se divim, ali, na žalost, nije No1, barem na ovoj listi. hajd provjerite to finoooooooooo, jer postajete smiješniiiiiiiii
\"Golda Meir, bivša izraelska premijerka, često nazivana i \"jedinim muškarcem u kabinetu\" Izraela, poznata je po borbi za prava Jevreja u sukobima s Palestinom\" kakvom Palestinom kad ista još ni danas ne postoji kao zvanična de facto i de iure država. možda ste mislili na sukobe izraelske vojske sa palestinskim izbjeglicama, pri čemu cilj nisu \"prava jevreja\" već zemlja koju Izrael još nije oteo.