Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vjestak je rekao da su povrede bile \"obicne\" i da uopste nema opekotine i povrede oko usta...stoka drotovska
SRAMOTA! ACAB
Jebem vam mater svima sto podrzavate ovu kaznu, u francuskoj drot ubije navijaca i nista...Ljudi siluju, ubijaju, kradu, i dobiju 5 godina maximalno. SRAMOTA!
Svaka cast sudu. Najbolje sto su mogli napraviti u ovom slucaju.
tako i treba pozdravljam
Bravo srbijansko pravosuđe !!! Teško je odmjeriti prikladnu kaznu jer je ljudski život kratak, ali će ovo biti primjer drugima. Na nekome su se morala slomiti kola. Još jednom BRAVO !!!
Mozda je 10 godina mnogo, ali definitivno je ovo jedini nacin da se ispoljavanje zivotinjskih frustracija izbaci iz sportskih desavanja.
cuj pokuso nabiti baklju drotu u usta...meni se cini da ce njemu sad svasta nesta nabijat i u usta i u pakas..i to punih 10 godina :)
Deset godina pretjerali su ga fakat...
vise ni sport nije sto je nekad bio, nego povod da neko lijeci svoje frustracije. I to balavac, sta ce drugo od njega sutra biti nego kriminalac.
u zatvoru ce ga drugi navijati pod tusom....
e tako se to radi...pa nek sad mangup pokazuje svoje sposobnosti u zatvoru...