Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@CROATIA Istina je da su Srbija i Bosna daleko od ulaska u EU, ali nemoj misliti da je Hrvatska pred pragom. Imate vi jos pune ruke posla. A uz to morate i pristati na Slovenacke i Talijanske uslove... tako da... Ja mislim da ce Hrvatska uci za pet godina, a da ce Bosna i Srbija uci zajedno... za sest
A zaboravio...mislim da neki od vas pojma nemaju da se pregovori traju 3-4g ovisno o razvijenosti zemlje,A MI IH ZAVRŠAVAMO 2009 KRAJEM.
Hrvatska ulazi 2011g i to bez Srb i Bih jer vi niste ni dobili status kandidata niti pregovore počeli,a političko stanje u državi vam je na mrtvoj točki.A Srbiji Ratko Mladić i Kosovo ...tako uza sve vaše probleme mi ulazimo prije vas par godina.
Ma koliko god im se gadilo to morace oni sa Srbijom i BiH da udju :))) Dzaba su zurili pa ce jos zadihani i znojavi uci a mi laganica isli i uci cemo odmorni :)
Boga mi ga hrvati popusili nista od 2009 sanaderu svaka cast....