Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast cure. Osim sto ste lijepe, i pametne ste. Da je razuma u glavama ljudi za Tomašicu je trebalo napraviti kampanju širom BiH i svijeta. Da cijeli svijet vidi da su srpska četnička govna zvjeri a ne ljudi. Ovako to u priličnoj tišini prolazi i kod nas a i šire.
POSTOVANJE ZENICO niste vi šibicari komunjare prodane duse iz rajevosa koji se ušupkavaju cetnicima
ma kakvo Sarajevo,ono ne voli ni samo sebe a kamoli ostale ,naši odaju počast Vukovaru(što i opravdavam i treba) ,no ne mogu da skontaju da mi u Bosni imamo barem 10 Vukovara i to na kvadrat ,Srebrenica je vrh sto se tice ,no ne smije se zaboraviti Prijedor gdje je 3 hiljade nasih ubijeno a preko 50 hiljada bosnjaka protjerano iz grada,zatim Bijeljina koja je imala oko 40 hiljada bosnjaka (danas osim u janji 3-4 hiljade ) ,zatim zvornik gdje je bilo 30 hiljada bosnjaka,2000 pobijeno u bratuncu a oko 25 hilja protjerano,vlasenica,foca ,visegrad rogatica to su gradovi u kojima su bosnjaci prakticki izumrli a bili su preko 80% prije rata u svim tim gradovima......BRAVO ZA ZENICU ,PRIJEDOR NE SMIJE SE ZABORAVITI !(kao i ostali gradovi koje sam spominjao i neke koje nisam tipa Doboj,Modriča,Bosanska gradiška itd..)
Svaka čast Zenico i Zeničanke. Pamtit žrtve i nikada ne zaboravit i ne halalit genocidašima, nego pamtit i vratit, kost za kost! PS: u Sarajevu su neki dan odali počast Vukovarskim žrtvama, valjda je odavanje počasti bošnjačkim žrtvama u Tomašici papanski i seljačko jer je u BiH, dok je Vukovar stranjski, europski, ipak je u EU.... bošnjački kompleksi...
stepo a sarajevske lavove ,hahahahahahhaahaa
Stepa Stepanovic tebe da smo jos roknuli eh to bi nesto bilo :)