Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je protestant koji napada policajca i rusi po Tripoliju,Bagdadu,Kairu? Borac za demokratiju.Sta je crnac koji napada policajca u Fergusonu? Bad Guys HA HA HA koji licemjeri
nigger monkey.Eto sta je.One way ticket to Africaaaa....
sve kriminalci, i oni podrezani i oni ofarbani. zajednicko im je da vole nered i nerad. i svi nose kratke pantalone, kao vehabije. je li vidjeste kako crnci protestuju u robnim kucama? sve pokradose
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve je ovo isplanirano nista se ne desava slucajno. Ameriku ocekuju rasni sukobi to je ocigledno, gdje ce kao i svugdje sirotinja da nastrada.
Cuj ocekuju, nisu nikad ni prestali. Prije par decenija crnci nisu mogli glasati uopste. I ako ima ovakvih dogadjaja, Ameri su generalno napredovali u tom pogledu.
mister@ nikad mi nije bilo jasno kako se to na spontanim demonstracijama desi da izbije uvek neki pozar, izgleda da ti spontani demonstranti kod sebe uvek nose malo benzina, eto cisto onako da im se nadje.....
Tresla se gora rodio se miš. Biće batina, razbijenih njuški, poneka tužba i za dva dana sanacija štete iz saveznih rezervi i za Božić kao da se ništa nije desilo. Amerika je velika i močna zemlja, ne treba u to sumnjati.
Jel ovo američko proljeće?
blago se njima ja bi odradio air jordan 11 i 12 retro
Protestanti su oni koji ne smatraju Vatikan i Rmsku crkvu svojom, a Demonstranti su ovi gore sa transparentima i molotovima. Sta su vas ucili u tim skolama.
Protesti su jednoa Protestanti drugo, nije moguce ucesnike protesta u Fergunsonu nazvati Protestantima, jer ta rijec vec ima svoje znacenje. Oni protestuju kao narod demos, znaci Demonstranti, demonstracine... To je skup naroda. Potice iz grckog jezika. Nisam knjizevnik ili lignvista profesor ali ipak u Titinoj skoli se ponesto vise ucilo negod danas. Bar tako izgleda.
nedaj se ameriko zvijezdo vodiljo...gdje bi danas covjecanstvo bilo bez tebe
kako crnci protesuju u robnim kucama i supermarketima, sve pokupise da ne bi rok istekao proizvodima. mamu im rapersku
Duboki uzročnici su prije svega mržnja i strah ljudi od drugačijeg, od različitog... Trebaju u svijetu rasti pokreti protiv mržnje i širenja straha, koji su najmasovnije, najubojitija i najeftinija sredstva za kontrolu čovječanstva.... Vlade obilato koriste ova dokazana sredstva... ali im se često obijaju o glavu...Nisu džabe novinari "sedma sila".... za nekoliko dana "ispiranja mozga" navešće mase da mrze Ruse, Kineze, Amerikance, muslimane......
DA NIJE OLOSA DROTOVSKOG,,POLA PROBLEMA BI SAMI OD SEBE ISCEZLI...AL TO JE AMERIKA ZEMLJA PRAVA LJUDI.....
Iz izjave precjednika Obame je sve rečeno kako iza svega stoje bogate porodice kojima je interes novac prije svega mislim na rockefeller family itd., gdje je Obamin govor neozbiljan i nije sa njegovim uvjerenima što jasno dokazuje ko stvarno upravlja amerikom i ostatkom svjeta.
riješiti će oni to i bez mene
USA. Zlo ciniti a dobrom se nadati....
smisljeno isprovocirani crnci da naprave nerede, fema kampovi nisu bezveze napravljeni
Trebali su onog drota naci i sudije koje su ga pustile pa im vratiti istom mjerom .... toliko o ravnopravnosti u Americi.