Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta bi mi njega sada trebali slaviti ? Je li ? Neka je poginuo, budala jedna.
upravo tako, sam pao, sam se ubio
Conte@ bas tako isto kao i oni rusi koji su izginuli na strani agresora...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
glupani ne znaju ni zašto se bore ni za koga,neka ginu kada su glupi,samo mi je žao roditelja,jer nema glupljeg načina nego izgubiti dijete na besmislen način kao što je ovaj.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/unistena-buducnost-sirije-djeca-na-meti-snajpera-muce-ih-i-ubijaju/131124025 evo ti odgovor.
pametni ove vijesti ti plasiraju amerikanci i židovi zajedno sa ekstremima koji se bore za terorističke organizacije,informiši se malo,pogladaj video klipoveu kojima pobunjenici kolju i muče zarobljene sirijske vojnike,kako ubijao civile samo zato što su iz drugog plemena.Sirijska djeca jesu na meti snajperista ali ovakvih poput ovog što je poginuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad god procitam komentare na klix-u vidim koliko vas je propalo.
Pa otisao je da bi poginuo zar ne, sto je trazio to je dobio.
Nije on selefija, on je mudžahedinski terorist!
pokrij se po glavi konjino vjerovatno imas vise terorista u svojoj familiji od bilo koga fašisto
Ja barem ne pucam u braću po vjeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Vidim sa su se aktivirali kompljuter generali preko Klix-a. Pa ovaj momak nije agresor niti je otisao da ubija ljude bez razloga. Otisao je da se bori protiv diktatora koji je spalio cijelu drzavu da moze on vladati 40 godina kao njegov caca pogani! Da li ste vi uopste svijesni sta je zene i dijece Asad pobio? Zamislite da u BiH nekakav diktator digne vojsku da bi sebi obezbijedio fotelju pa poceo klati, silovati, i pljackati nevin narod? Auuuu izgleda kao dam smo vec zaboravili 1991-1995. Samo sto tih godina nismo zvali Mudzahadine "budale" nego "heroji" kad su dolazili da nam pomognu. Ako ste Muslimani, neka vas je stid takvih komentara jer Kuran nas uci da Musliman treba braniti svoju bracu i sestre po vjeri GDJE GOD ONI BILI, zbog toga ovaj rat u Siriji je rat svih Muslimana, ne samo onih u Siriji. Kao sto je rat u BiH trebao biti rat svih Muslimana, ne samo Bosnjaka. Ali eto, mi nismo hrabri, nisam ni ja, koliko je ovaj momak bio. Neka mu allah podari dzennet.
rodila majka jesi pametan
Joj Balkan prince pa ti pismo ispisao, a opet si tako malo pametnoga rekao.
e neka si e neka si, kako mi je drago..... svi redom tako da zavrsite mame vam se placene zapadnjacke (sjetim?)
Subhanallah kakvi komentari....
sehid in sha Allah... da mu Allah podari najljepse hurije dzenneta...Amin !
Koji je po redu. Ovo su najbolji domoljubi
SVAKA ČAST!
SVI ĆEMO GORE,PA SAD NEKO VAKO NEKO ONAKO,NEKO KAO KUKAVICA NEKO KAO HEROJ,NEKO KAO POLITICAR PLJACKAS NEKO KAO BORAC ZA PRAVDU NEKO KAO HIJENE NOVINARSKO ŠPIJUNSKE NEKO KAO KLIXOVSKI SADISTA NEKO KAO GAY A NEKO KAO NORMALAN ALI SVI IDEMO GORE,NEMA NAZAD
Uh dobro je. Blago njemu pa sad uživa u svim silnim djevicama u džennetskim avlijama.
eto,šteta što propusti uživati u tvom mufu ;)
@parker Sreća pa neće nikad ni saznati šta je propustio. ;)
e bas mi se prdi
Jazuk...
Ajmo svi vojnosposobni bosnjaci u Siriju za odbranu svete nam sirijske domovine , svi , svi , svi . Ps. Povedite i hanume da imate sta tarlaciti
ićemo kad se riješimo domaćih nevjernika,prvo očistit svoju avliju pa onda tuđu :)
Siroko im polje.. Nek svi izginu sto se mene tice