Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci idu tehničke izmjene Izbornog zakona BiH. Fino fino, ovo ne pase ni sda ni hdz, ni snsd.
Zato se Mile uzyebao i hoce svoj CIK
znači o neustavnoj proslavi ni rječi... jel ovaj šmit misli da smo mi sisali vesla?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On naginje samo HDZ-u da izmjeni izborni zakon... zbog toga je i dosao... 9. januar, negiranje genocida - to ga ne interesuje.... eeee Moj narode....
Pa hrvati su već osuđenog Gotovinu uspjeli da otkupe od Haga za 10-40 miliona eura a, da neće Šmita sredit'
Ali,Irena Haziabdic. Bosnjo izgubljen i u imenima.
U susret "demokratiji" , kakvoj , takvoj , 💪
Znači , prije dan-dva s Plenkyjem u greb-Za dogovor ,...Zatim sinoć Trojkuša na raport ( da ih upozna s istim -bez mogučnosti da išta prozbore , osim kiselih osmjeha ),..I sada , danas da upozna vječnu članicu (predsjednicu ) Cik-a , šta uskoro slijedi , tj šta će Šmitonja nametnuti ..
Ovog treba otjerat iz Bosne
Hahahah dzikkani, ovo je njemacka i americka zemlja. Nema glupljeg naroda od Bosanaca. Sta smo dozvolili … svaka cast svima.
Ti nisu ni postojali kada je BOSNA bila Uči Istoriju da ti ne uzmu geografiju.. Bile su te sile ovde ,pa nam zabranile da napravimo Bosnu ..BOSNOM. Dođosmo pred Banja Luku .Traktoraše spasi Amerika iNato.Inače ko nezna Srbija je bila Trećo Rajh od 1941 d0 1945.zato je ŠMIT tu .
Plan B, Драган ћовић
Opet ovaa , ...pa čitave decenije je na ovom mjestuuu..!
Nameci Kristijane!
i ovaj Schmidt je ublehaš 19.12.24 god.reče da do kraja god.ako se ne dogovore političari on će donijeti odluke o promjeni IZ možda je pogriješio godinu ili ne zna kako da ne/ udovolji legitimnom
Schmidt ako želi da nameće, nek uvede elektronsko glasanje. Ako ne može obezbijediti takvo glasanje, nek odgodi Izbore 2024
Spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
Vidio si da ce ovi iz trojke pogubiti izbore na opcinskim pa to zagovaras? Govoris o ustedi sa ovim svim rasipnickim vlastima i onom prije i ovom sada gdje nisu ni na koji nacin pomogli gradjanima da prezive kovid i svjetsku krizu??