Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je obican Cetnk i svinja, ne znam zasto se neki ljudi uopste neviraju zbog njega?
Dodik nije iskren on ovo samo izjavljuje da se nekome ulize i da malo izazove one bosnjake koji se previse vezu za Palestinu i misle da je Palestina zrtva Izraela a ustvari Palestina je zrtva Hamasa. Zato moji bosnjaci ohladite se , budite na strani Zapada koji je nas najveci prijatelj za razliku od Rusije ili Hamasa, ne dizite paniku i mrznju protiv Jevreja, to hoce Dodik da u vama probudi. Pratite stvarna desavanja u Gazi iz neutralne tacke gledista i vidjecete da Izrael da bi opsto u tom radilkalnom podrucju mora ovako djelovati.
Nista ovdje nije cudno....Za mene bi bilo cudno da se on (Dodik) stavio na stranu Pravde i Istine....A to sto podrzava fasizam, obmane i laze i ne cudi me....Jer on je sa lazima, obmanama i fasizmo poceo kako bi dobio mandat i glasove.....medjutim kasnije je i sam poceo da vjeruje u sopstvene lazi.....poceo je da ogriza u lazima, obmanama i fasizmu.....I sad od njega traziti da podrzi Pravdu i Istinu je isto kao i ispravljati krivu Drinu...On je ogrizao u mrznju,laz, fasizam...tako da ce mu to upravo i stati ukraj, odnosno doci glave....
Bosnje ...Salkicu raspisite akciju za uklanjanja Dodika ,ucjenite smrada na solidnu cifru ima ih po svijetu ko bi ga sklonio sa Scene...!
Osveta Srba bi bila strašna. Mnogo posječenih glava Bošnjaka bi bilo, vjerovatno nijedna džamija ne bi ostala. Ko se kocka sa životom naroda i ko smije Miletovu glavu ucijeniti?
@jovane ......daj mi seju ,da je Bata provoza na tablice strane...!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Salkiću i da znaš da misli Dodo i Bošnjacima isto upamti to zauvjek !!! Budite spremni braćo protiv nevjernika !!!
Jest ružan al je glup u p.m
DODIK PRIJE SVEGA LIZE DUPE JEVREJIMA KAO BI MU AMERICKI JEVREJI POMOGLI U GENOCIDU NAD BOSNJACIMA! TO JE ONO STO ON ZELI. MEDJUTIM JEDNO SU ZELJE, A DRUGO SU MOGUCNOSTI.
ZNACI BOSNJACI TREBAJU ORGANIZAVATI OLUJU I OTJERATI DODIKA U PASALUK KA PSA LAKTASKOG! KAO MARTICA, U GACAMA I TO JE TO.
SA ZLOCINCIMA KAO DODIK SU JEVREJI NAKON II. SVJ. RATA NAJBOLJE POSTUPALI. ZNACI METAK U CELO NA LICU MJESTA, PRIJE TOGA IM SU IM LIKVIDIRALI PRED NJIHOVIM OCIMA CIJELU PORODICU I TO JE TO.
kakve veze imaju palestinci sa bošnjacima, boag ti draga, onda se bošnjaci mogu kad god neko pošalje pismo podrške nekoj strani u ratu poistovijetiti sa nekom stranom, što se ne usporedite sa rusima što ih peru ukrajinici po istočnoj ukrajini ili sa kurdima što ih svi susjedni do zla boga mrze ili sa rohinjama u mijanmaru. apsurd za apsurdom danas ću pojesti u svojoj kući svinjski sendvič a bošnjak susjed će reći vidi to je meni poruka da me želi zaklat.
http://www.starmo.ba/regijas/item/30259.html CG: BiH klizi ka raspadu! Sarajevo -- Bosna i Hercegovina polako klizi ka raspadu, navodi se u najnovijem izvještaju Međunarodne krizne grupe (ICG), javlja novinska agencija "Patria" (NAP). "Mali je rizik od smrtonosnog konflikta, ali nakon što su u tu zemlju ušle milijarde dolara pomoći, snažna međunarodna administracija i podrška Evrope ona, ipak, polako ide ka dezintegraciji. Različiti ciljevi i interesi tri naroda su stalni izvor krize koju povećava ustav koji ne ispunjava potrebe niti jednog naroda", navodi se u analizi ove međunarodne nevladine organizacije, prenosi "Oslobođenje". Kako ističu, politička elita ima u svojim rukama sve nivoe vlasti i najveći dio ekonomije, a glasači nemaju praktičnog načina kako da ih smjene. EU, za to vrijeme, nameće BiH zadatke koje ne može ispuniti. "Međunarodni projekt izgradnje BiH bio je uspješan, a fizički ratni ožiljci se više ne vide, i u zemlji vlada mir. Ali, politička agonija pokazuje ograničenja strane intervencije. Sve više Bo
Jos malo i necemo ni slusati ne gledati vase lazi i balijske face. Svi na svoju stranu,..pa kako Bog da SVAKOM PO ZASLUGAMA
JOS MALO? DA EVO MALO VREMENA PROSLO, 20 GODINA. JARANE BOSNA CE NADZIVJETI I TVOJE PEDESETO ZLOCINACKO KOLJENO.
Joj dragi Ramize jest tebi zajebano kad kiša pada , sva ti voda ode u usta, nedo Dog nikom.
Lupa i Dodik kao i uvijek,ali i ti Ramize bogami,nema to veze ni s Bosnjacima,ni sa ovim ni onim,nije dole nikad ni bilo mirno,niti se jos narednih 50 godina,prema tome,mi smo bili u miru jos,kad se dole rokalo,nije to od juce ,tako da lupate obojica
a sto nas zabole "kakve vi pouke izvlacite',..i onako cim zinete lazete. A sto je najzanimljivije i sami znate da vecinu sta govorite lazete i izmisljate,...ali ajde sto lazete i izmisljate drugima,..ali pokusavate i sami sebe da ubjedite u to
Odlicno si opisao svoje pleme, kod vas je laz vrlina.
a kod vas nacin zivota
Zašto nije Vučić dao podršku gospodinu Netenjahu ? Izgleda jedino ovaj Dodik ima muda da izjavi ono što misli. Svaka mu čast!
Šta očekivati drugo od jednog kjafira i to od starijeg četnika prve klase.
E SALKIČU TEBE JE GARANT NILSKI KONJ PRAVIO. PRIZNAJ DA I TI MALO ŠTRECNEŠ KADA SE VIDIŠ U OGLEDALU. STO MOŽE JAJE BITI POKVARENO I BALINČE RUŽNO.BOŽE SAČUVAJ.
I vlasce smrdljivo
5 kurčić babin. AJDE IFTARI VAŠKO BALIJSKA.OSTALO JE SRPSKE KOBASICE NIJE TI MOGLA BULETINA SVE PRIMITI.A TRUDILA SE BAŠ PRAVO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Atentat na Dodika bi definitivno značio početak novog rata. Dodik bi otišao u narodne heroje i mučenike a osveta njegove smrti bi prema Bošnjacima bila strašna. Nakon desetina hiljada mrtvih dobili bi nezavisnu RS, Herceg-Bosnu i zbijenu Bosansku Palestinu okruženu srpskom i hrvatskom verzijom Izraela.
Zato pustite maštanja o ucjeni glave i atentatu, nakon novog velikog rata Srbi i Hrvati više ne bi birali političare nego generale tipa Ariela Sharona.
Tako i ja to gledam a ruzno je zamislit mada je na prvom mjestu da BiH ostane BiH.Ko hoce u dzamiju ici ce a ko u crkvu isto tako njegova stvar.Nema etnickog ciscenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imamo i mi poruku za njega
...palestinski civila, žena i djece... Što ne mogu kad se američka konstrukcija direktno prenese u naš jezik, samo zato što "zvuči inteligentno", a nije joj tu mjesto. Po ovome ispade da žene i djeca nisu civili čim ih posebno nabraja. Dovoljno bi bilo ... nevinih palestinaca... i kraj, sve jasno. Engleski jezi i kultura govora je nešto drugo, i mi sa tim nemamo ništa, osim što ispadamo smiješni.