Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste paćenici ko ji mrzite one od kojih ste otpali,,pa program srs je već udario temelje velike srbije ,,ko je tražio da se dovedu rusi šešelj ,ko je bio da se ne ulazi u eu i nato šešelj a ko to radi sve stranke u rs bez razlike........upamtite dva čovjeka su udarile zabetoniralibuduću veliku srbiju to je alija i franjo živi bili a srs će ući u vlast koji ste vi kreteni pa lažnjak je da su se toma i voja posvađali pogledajte na jutubu snimljen razgovor prije tri dana
@prolaznik - vidis, a vama ko god da pobedi RS ce da se odvoji
kamo srece da vi pobjedite, onda bi svima u regiji lahnulo, NATO bi vas ponovo roko, Vojvodina i Sandzak dobili nezavisnost, srbija dobila beogradski pasaluk i svima bi bilo lijepo, iskreno navijam za vas.
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @OSTOJA; @Djeneral \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) Pusa za SRB-IN-a od Turcina ;)