Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.bo ti ja ma.mu huskacku, ratuj ako ti se ratuje, pricaj preko puscanih cijevi, pusti normalan narod na miru... Gdje si bio prije 20 godina, takvi kao ti su se prvi ispalili iz BiH, i sad nasao da branis dzamije, stoko seljac.ka. M.rs tamo odakle si dosao, pap.cino.
aj Hodza ne rise djaba , nemoj da prdis bezveze ... ti ces se kandidovat u Srbiji za predsjednika Srbije . Nadji sebi i okupi vjernike dosljedne vjere pa ucini korisnu stvar u zajednici svojim ljudima iz vjere mani se politike i lopovluka .Radi poso za koji se spreman i obucen , nije svacije da pisa po putu .
Muftija jesil se ti skolovao u medresi da radis svoj posao koji treba da radis,da ucis i okupis ljude da budu vjernici ili si zavrsio politicke nauke da budes predsjednik. Ovim vjerskim poglavarima malo sto su narod zaludili sa vjerom i da mrze jedni druge sad bi jos i politikom da ih zatuku ...Nemoj se djaba provaljivat da si politicar a makoli predjsednik drzave .
mozemo mi pljuvat na covjeka koliko god hocemo i baljezgat o tome kako nije kompetentan - ali covjek nicim barem meni poznatim nije sebe kompromitov\'o na nacin da je pokazao da je budala, nepismen, neobrazovan i slicno.... kompletna vlada BIH zajedno sa kantonima federacijama entitetima i sl (za srbijansku pojma nemam) ne zna 100 rijeci engleskog kako treba niti su pismeni dovoljno da bilo gdje odu u posjetu stranoj zemlji a da se ne osramote.... ovaj tipus kako god - je prilicno pismen mozda je i sam uvidio da je pismeniji od kompletne minderaške bagre SDA pa je si dao za pravo da nesto ucini.... sto se pozicija love i toga tice - mislim da je on vec poprilicno \"potkozen\" da mu ne treba ova plzdarija... a na kraju krajeva - koliko god se srbija zabavi sama o sebi nama je direktno proporcionalno lakse disat....
Jel Fata, fata popa u avliji , da ne bude belaja s porodom
@Oj livado smrdljivi pogani prdoslavni vlašino, džamija će biti sve više kao i vjernika muslimana u njima, znamo da ste svaku do koje ste svojom poganom šapom dosegli da ste je srušili a ostale granatirali i rušili tenkovima i haubicama ! džamije se obnavljaju a ti grizi svoje krmeće papke od muke i bijesa ! jesil čuo za oteto zemljište Fate Orlović na kojem je tvoj prdoslavni šlj.am sagradio crkv.etinu cr.kotinu !? i da se još uvijek ta žena starica teroriše od vaše policije i krmećih sveštenika !? zatim crkotina crkvetina u selu Sase kod Srebrenice koja je sagrađena na zemlji Bide Hasanović !? samo kroz puščanu cijev sa vama se razgovara ! islamom do ponosa džihadom do pobjede !
Blago majci koja te je rodila!!!
H.odju za sefa,napravimo dj.amije na svakom cosku,tamo smo naj srecniji,ne trebamo izlaziti iz njih,tamo ce mo zaboraviti ko su nam predci,zaboravicemo koja nam je k.rsna s.lava bila,zaboravicemo da smo imali h.riscansku krv,zaboravicemo kako su nase majke i ocevi izdali v.jeru za veceru,zaboravicemo gdje smo sklonili i.kone.
Kava država takvi im i kandidati predsjednički.
ovdje jebhe ko koga stigne