Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se nudio da bude predsjednik, sad hoće u vladu, šta je sljedeće, farma!?
@jekpot Ne poznajem likove ali MUFTY bi im sigurno leg'o
@manager1977 Ja nisam iz IZ! :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja o ovom covjeku nista ljepo nisam cula, osim da voza mercedes sa registracijom "MUFTIJA" 😂😂😂😂😂
au, mile... :)) muftija je preš'o igricu :))
mujahide, nije ni ono što ja vozam muftijino :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi mogu da se kurce al jedan dajdza je..
Ovakve podocnjake ima i moj komsija kad mamura ranom zorom :D
@Mujahid - You wish :)
stace ti politika
Kojoj izbornoj jedinici u Srbiji pripadaju sarajlije iz Sandžaka
nisi ti efendija podoban vučiću,njemu trebaju tipa ljajića ili onog što kaže da mu je dalji rođak sveti sava,pa da imaju alibi da Bošnjačka djeca gdje su 85% zastupljena slave nekakve svece i td..
https://youtu.be/JuAnQpzbZCs
Nema vise ni hodza ko sto je nekad bilo
Zukorlicu esi mi dobar https://www.youtube.com/watch?v=5OVY7MmSSYs
Predsjednik Centra za istraživanje i monitoring iz Preševa g. Kujtim Sadriu podsjetio je na to šta je do sada Muamer Zukorlić uradio za Albance Preševske Doline i Srbije. Sa pozicije glavnog muftije IZ-e u Srbiji otvorio je odjeljenje Medrese u Preševu, a sa pozicije predsjednika IUNP-a Departman ovog univerziteta u Preševu, dajući na taj način priliku mladim iz Preševske Doline svih nacionalnosti da se školuju i grade šansu za bolju budućnost.
On je kazao da Albanci imaju moralnu i nacionalnu obavezu da podrže Muamera Zukorlića na predstojećim izborima jer je pored navedenog u svojim dosadašnjim nastupima uvijek štitio interese Albanskog naroda i njihove kulturne i nacionalne vrijednosti, kao u slučaju pokušaja prikrivanja humanusti policajca iz Preševske Doline.
Gospodin Sadriu očekuje da će Albanci Preševske Doline i Srbije glasati za listu „Muamer Zukorlić – ZA POMIRENJE“ na predstojećim izborima i najavio da će prikupljanje podrške ovoj listi početi i u Preševu.
Kako ih uzima Šešeljev mali sa palube. Iznenadio me.
nestalo para, sad se i nudi, izradio si Bošnjake po Njemačkoj kojima obećavaš džihad hahaha
E naroda i jada našto su spali, da ih ovakvi đamijski prevaranti predstavljaju i u životu i u politici.
koji ti legitimitet stavljas Vucku na raspolaganje kad si na izborima za predsednika republike dobio 2000 glasova...pa ni tvoji muslimani ne glasaju za tebe.Bolje odmrzni titulu muftije dok se nisi jos vise osramotio
čovjek pomiješao kruške i jabuke, pa nije parlament džamija moj muftija
@vaservaga isao godinama po dijaspori i skupljap pare od bosnji za 'muslimansku stvar' a ima dzipova ni sam ne zna broj..od X6 do Land Rovera..vozni park mu nije ispod milion evrica.Isprelazio bosnje kao bugarin curku a sad kad je provaljen on bi u politiku da se tamo 'oporavlja'.A i trenutak je los..Vucko zavrnuo sve slavine nema dinar da izadje iz budzeta a da se ne zna ko, kako, zasto, gde.Zakasnio je muftija
PRIKAŽI ODGOVORE (7)