Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je. Srbi su pametni i ne daju da im se neko ko zivi u Srbiji naziva Bosnjakom. Za razliku od Bosne gdje jos dobijes i svoj entitet kao bonus sto negiras svoju nacionalnu pripadnost.
BRATE ZUKORLICU...JE.BI IM MAJKU CE.TNI.CKU
Muftija samo naprijed
Muftija je toliko ugrozen (a nekako nikako da nadjemo konkretne primjere za sta ih toliko zakidaju)...da svako malo mijenja BMW za novijim model sa sve tablicama koje govore ko je on. Nikad..ali nikad mi nece biti jasno kako vjerski poglavar moze pricati o Internacionalnom univerzitetu. Bilo bi interesantno vidjeti kako bi se na tom univerzitetu provela recimo djevojka iz Juzne Amerike, obucena po modelu koji se muftiji ne svidja. Poznavajuci situaciju u Srbiji (znam sta cete mi prisiti), ne mislim da su oni ista vise ugrozeniod ostatka ljudi koji zive tamo.
Muftija KRALJ !
opet ovi Srbi sa zenskim imenima! pa eto da i jesi zensko otkud ti to znas? cuj mia i kao ona nesto zna, ko je svercovao hajd bjezi ... cuj svercovali, mogo je svako preko piste se zaleti i ako je brzi od sijaca imas hiljadu maraka koje vriejde koliko sad pedeset, aako nisi brzi, onda si gotov, poslije je to sve kontolisano, ali eto, to veze nema ...
Sarajevo su branile sarajlije, dok su sandžaklije švercovali i krali. Vaša domovina je Srbija, vi ste Srbi, niste Bošnjaci.
bilo je puno izbjelgica iz Bosne u Sandzaku, iz Foce, Zvornika i sa Drine, koji su dalje izbjegli, a kad je bio rat 1999 u Srbiji niko ije primio izbjeglice iz Sandzaka, sta imam protestvovati, kad smo se borili i odbralini pola Sarajeva ... dosadni su ovi zenski nickovi koji toliko psuju, nije realno, da je to zenski lik, a ni da tao misli, a i nije toliko vazno, vazno je da je Bosna sren sa nama
Kakva crna deklaracija, vi ste licemjeri, kad vam ide super onda ste kao : fudbaler Ljajić, sa porukama \"moja domovina je Srbija i za nju ću da igram \" ili Emina Jahović\" kako nam je lepu u našem Beogradu\" i njen brat koji je igrao za Tursku, dok je Sandal nije probio nije izlazila iz Sarajeva......ili sjećam se u ratu u BiH kad mu dođe poziv za vojsku\" BiH nije moja zemlja\". A kad je kmečati onda u Bosnu, a jeste vlast poslijeratna pogriješila sa vama, što vam je dopustila doseljavanje. Jeste li protestvovali kad je bio rat u BiH, koliko ste izbjeglica primili, pomogli , jeste k.ur.a.c. Vi Bosancima nikad prijatelji niste bili, a zapamtite ničija nije do zore .....
kakvi crni šiptari, njih niko ne voli, gori su čak i od sandžaklija
a siptari smrde na kilometre fuj...
Mislio sam da je Bosna sretna sto ima Sandalkije, i
Ja bijednika i jos bijednijih komentara. Pa od koga vi nastadoste, kad naciju dobiste, koji jezik pricate....Veliki kompleksi koje nosite vise od 500 godina, jer ste se poturcili i vjeru promijenili, pa sad mrzite one koji su ostali hriscani...pa se ulizujete i identifikujete sa arapima, turcima sa kojima vam je religija ista i nista vise. Jadno...a i ne cudi me, kaskate za svijetom 6 vijekova...
Ovaj će dobiti metak u čelo. Sandžaklije i šiptari nisu Bošnjaci. To je otpad Balkana.
...i jos vas nije sramota, bili do juce muslimani sa velikim M, i morali ste pricati ili srpski ili hrvatski, a sad ste kao veca sila i od Srba i Hrvata jel? Da li vi primjecujete svoju krizu identiteta i besmislenost postojanja. Bosnjaci su najobicnija poturcena verzija hriscanskog naroda Bosne, bivsih Bosanaca e regionalnom smislu, u etnickom smislu Srba i Hrvata. Nema istorija Bosne nikakve veze ni sa islamom, ni sa bilo na cemu danas pocivate, tako da nemate kredibilitet. Hrvoje Hrvatinic kao bivsi vladar Bosne je sigurno bio veliki Bosnjak samo ima govori. hahahah..bio je Bosanac kao sto sam ja Hercegovac, ali to nema nikakve veze sa narodom. I Slavonci postoje ali to nije narod u etnickom smislu.
Za sve vas koji se izjasnjavate kao Bosnjaci i ponosite se time sto ste navodno jedini autentican narod ovdje, pitajte babe i djedove ko ste i sta ste bili u Jugoslaviji, a ne sta ste bili u Kraljevini SHS. Da ste bili bitan faktor, a ne muslimani bez identiteta, ime bi vam se uvrstilo u ime zajednicke drzave i imali bi i svoj jezik a ne bi se on izmisljao 1993. kao i vase ime. I sad ste vi kao sila ovdje. Fuj bagro. Poturica gori od Turcina.
Zukorlic savrseno igra po taktu Beograda, perfidna igra da perfidnija biti ne moze! Isto ovo je radio i Suljo Ugljanin pa se sad vidi ko je i sto je. Folira neku \'\'borbu protiv diskriminacije\'\' a radi se zapravo o tome da covjek sebe promovira u politickog vodju ciji je cilj da Sandzak pretvori u svoj vilajet gdje ce njegova volja bit neprikosnovena. Pa i sad se tako ponasa, ko god pokusa nesto drugacije reci, kritizirat ga... odmah se muftija okomi svom silinom na njega. A Beogradu to savrseno odgovara, obzirom da ih za Sandzak boli ona stvar, ovako ce Zukorlicu dati Sandzak da njim rukovodi, oni oprat ruke od svega a Sandzak nastavit da propada. Muka mi je vise od ovih \'\'spasilaca\'\' Sandzaka!!!!