Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je MUFTIJA ZUKORLICU!NE DOZVOLITE,DA VAS GAZE GENOCIDNA FASISTICKA TURSKA K.OPILADIJA SRBI!
Srpski TERORIZAM, FASIZAM I DIKTATURA IVICE DACICA (ratnog zlocinca ucestvovao je u u.b.i.s.tv.u i petra stambolica LICNO ko i zorana djindjica ) , BORISA TADICA, NIKOLICA I VUKA JEREMICA ! Doci ce VRIJEME KAD CE SRBI FASISTI I GENOCIDASI SILOVATII i U.BIJATI HRISCANE I HRISCANKE PO ENGLESKOJ, NJEMACKOJ, FRANCUSKOJ I OSTALIM DRZAVAMA GDJE IH IMA NA STOTINE HILJADA ! Kad ne bude vise Muslimana i Bosnjaka TAD CE SRBI HRISCANE ELIMINISATI JER SRBI NEMAJU NISTA SA HRISCANSTVOM I HRISTUSOM ! Srbi su gori od hi.tlera i gobelsa, srbi su gori od staljina i musolinija srbi SU NAJGORA VRSTA LJUDOZDERA STO POSTOJI NA PLANETI ! Srbo fasizma i srbo fanatizama terorie genocidasa srba ! Nikad Bosnjaci nece doci pameti ! Srbija barbara i terorizma je BARBARIJA I TERORIZAM !
KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA DA PALITE VATRU? JEL VISTE SLEPI JEL NEVIDITE VODITE OPET narod u propast radi lopova i njihovih delatosti misliteli da su Srbi toliko glupi dabi slepo to radili ja neznam ali siguransam dasu im americka ambasada namignula ezo opet danas su Nemackog drzavljanina za ime islama ubili Nemackog drzavljanine negde u Africi i misliteli zaista daje to svevisnji ako verujete naredio?onda ni vama nije vise pomoci znaci da muftija krade i dase krije iza islama a tusu mediji i podice narod javam kazem i nebih volio nikakvog belaja dostajre krvi bilo eto Srpska je vojska po snazi odmah iza RUmuna iz pouzdanih izvora takoste vilju de zapalili sa alijom pa noliko izginu davas pitam jel vama malo jedno stratiste u srebrenici?pa neterajte ljude na slepo nikada se vise neponovilo dosta je krvi za vodje prosuto nedaj boze a vi ako hocete naterajte hodzu da posteno radi i niko ga nece dirati siguransam ali tadic je sef i nije glup nece on na slepo otpocinjati belaj zna on i nik!
@vojvoda toma UTERAM ti staroj ba hehehe
samo napred , konstantno vršiti pritisak , uterati narodu strah u kosti , instalirati odrede žandarmerije po celom novom pazaru .
Toliko o demokratiji.... Ma albanci su zakon. Treba samo prekopirati njihove metode i postupke i to je to. Naravno ostvariti sa njima sve moguce bilateralne i nebilateralne veze jer evo opet se pokazuje da su nam oni jedini prirodni saveznici na ovim prostorima.
jedva cekam da Visokotarifnom Efendiji zaplijene PC pa da cujemo koje to on pornice prije hutbe pregleda
Istine radi treba da znate da u drugom krugu predsjednickih izbora u RDASKOJ oblastiTADIC je dobio oko 80 a NIKOLIC 20 posto glasova.Dugo vam je SRBIJA I KVISLING TADIC tolerisali protivustavno i antisrpsko djelovanje.SA NIKOLICEM SE SITUACIJA MIJENJA.MOJ MUFTIJA CERACEMO SE JOS.
Muftija mafijaš!!!Vidi mu se po faci da je pravi kriminalčina, kakav duhovnik!!!
hrvatska ce sa malim zakasnjenjem uci u treci rajh
1.srpmna dvitisuce rtineste osvanut ce velika srbija
KAKAV JE POGAN OVAJ s.v.r.s.k.i narod.... dzaba nista nam nemozete.... a dusmani mozete samo da lajete neznate vi jos sta su sandzaklija....
@ ampak i commi nek vas Bosnjacki ugodno bodni , i to ob.rezani !
Нек на бошнјачко ведро чело твог не падне гнева гром Благослови Бошнјаку село поље, њиву, град и дом! Кад наступе борбе дани к’ победи му води ход Боже спаси, Боже храни бошнјачке земље, бошнјачки род! Из мрачнога сину гроба бошнјачке славе нови сјај настало је ново доба Нову срећу, Боже дај! Отаџбину бошнјачку брани пет вековне борбе плод Боже спаси, Боже брани моли ти се бошнјачки род!
Боже правде, ти што спасе од пропасти досад нас, чуј и одсад наше гласе и од сад нам буди спас. Моћном руком води, брани будућности Бошнјачке брод, Боже спаси, Боже храни, бошнјачке земље, бошнјачки род! Сложи бошнјачку браћу драгу на свак дичан славан рад, слога биће пораз врагу а најјачи бошнјаштву град. Нек на бошнјачкој блиста грани братске слоге златан плод, Боже спаси, Боже храни бошнјачке земље, бошнјачки род!
Sa teroristima i separatistima treba samo ostro i pokazati im da to jedna suverena i pravna drzava kao sto je srbija bece dozvoliti ! Neka Zukoric vidi da ne moze raditi sta hoce ! Nije ti Zukoricu ovo Tadic ,sada je pedsjednik Toma Nikolic , a stranka u kojoj se naucio politici su Radikali,zapamti to !
MUFTIJA postavio NIKOLICA na vlast a ovaj odma policiju na njega!E sto ti je PRLJAVA vlaska krv Turskog kopileta nazvanog \"srbin\"!Sve je to srpsko odhranjeno na svinjskoj masti i alkoholu sve je to pogano i bolestno!BOSNJACI I BOSNJAKINJE-POTPISITE ZAHTJEV,DA NE PRIMATE SRPSKU KRV ILI ORGANE NI PO CIJENU GUBITKA VLASTITOG ZIVOTA!