Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim sto kara srbe,ove iz devedesetih radikale, pa nek i nas malo ako treba
pa ti nisi normalan. gde ti je obraz? poneli turci kad su bezali sa balkana?
@hal haj ovako: Volim sto vas Milanovic kara nego da mi tiket sad prodje,comprendo???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
milanovic je rekao samo istinu,u bih radi sta ko hoce,srbi i hrvati opstruiraju institucije koje je uspostavila mz,bosnjaci namjesto da rade na uvodjenju reda i jacanju drzave ,instalirali kriminal i korupciju i misle da ce im neko drugi napraviti drzavu.
Za sve one koji su zainteresovani da saznaju kako je zapocela ljubavna idila izmedju princa Bakira i princeze Sebije - Seke, mogu to učiniti na linku ispod klikom na 8:00 minutu videa. Uživajte. https://www.youtube.com/watch?v=E7R22_qMr44
Bošnjaci nemaju viša prava od Srba i Hrvata na BIH. Njih su tu doveli Turci i oni misle da su kupili tako zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bakir nas predsjednik i ugledni arhitekta ti je porucio da si nepozeljan u BiH..
e jbg Zoka posok je sad na aparatima😂
Dobro je ba Milanovicu, zasto nemas listu za dijasporu?
Milanovic koji je krajnja ljevica(Socijaldemokrata) se ponasa kao krajnja desnica da bi sakupio izborne poene i glasove. To govori samo jedno Da je u hrvatskoj balans izmedju ljevice i desnice samo sminka i farsa,..tj da su svi "desnica" tj ustase! Muslimanima u BiH i njihovoj Federaciji toplo zelim buduce pripojenje hrvatskoj i ulazak u EU i NATO. Vala i zasluzili ste hrvate
Milanovicu, fukaro, ne zavadjaj narode, neces ni ti dobro proci. Prodji se lajanja po Hrvatskoj. Pokazi malo kulture politicara, znamo ti drugu stranu.
Prije dva dana hrvatskim novinama dao izjavu ako se rs, otcjrpi on hrvate nece ostaviti sa Bosnjacima. Ovo nije izborna, ovo je ratnohuskacka. NELJUDSKI PLJUVAT PA LIZAT KARAKTER NULA.
...Zoka yebe pa nevadi he he he
eki,...cuj BiH??!! mi mislili da cemo cijepati pola "big shit"
aaaa, a nece ni Milanovic "ostaviti hrvate u onoj drugoj polovini" od "big shit" Oce i on loma "big shit"-a
Zoran Milanović: Hrvate u BiH(Big Shit) nećemo ostaviti samo s Bošnjacima! http://otvoreno.ba/zoran-milanovic-hrvate-u-bih-necemo-ostaviti-samo-s-bosnjacima/
vjerujte zoranu, ne vjerujte svojim usima.
oni pola, ti trećinu, gdje ćemo sa Bošnjama? gdje, u rezervat, druga Palestina?
Ja imam dobru ideju za referendum kad je već u modi. Da se glasa da li da zabranimo našim ljudima da budu u vlasti. I onda dovedemo profesionalne političare, stručnjake iz raznih oblasti npr japanca nekog za tehnologiju, austrijanca za obrazovanje... Biće zadovoljni i ovim platama, nece biti prepucavanja jer ih briga za "vitalni nacionalni interes".
Jel u takve sto zele podijelu Bosne i Hercegovine ubrajas Dragana Covica i HDZ BiH ili si mislio samo na Dodika. Ja bih dodao hladno u tu grupu i Bakir-Seku Izetbegovica (SDA) i Fahrudina-Pudlicu Radoncica (SBB), jer dadose Covicu sve sto pozeli, pa ako treba i zemlju podijelit, oni cemu svesrdno izaci u susret. Ljubav zrtve nikad ne bira.
Bosnjaci su branili Hrvatsku.Ti si duzan izvinuti Bosnjacima i bih, bez izgovora.
Ja bi Zokiju dao da me hebe kada bi se zvao Zorana
Ono što si rekao se može protumačiti kao zagovaranje podjele Bosne.