Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Washington DC i Brisel su zadovoljni ovom presudom....zadovoljna je i vecina bosnjaka...medjutim ima tu ekstremne manjine koje bi opet da vode rat u 2010-oj godini....ljudi krenite napred..nema nikakve revizije haske odluke...presla vas i Albania kada ce te to razumeti...???probudite se
To janeze !!!
Naravno da jeste......nacisti pa srbi.......a tebi slovenac aferim !!!
dobar:))))))))))
SVAKA CAST JELKO!!! U SREBRENICI I PO CIJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI SRBI I SRBIJA SU POCINILI GENOCIDE! TREBA OPET REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE! POD HITNO!!! POSEBNA TUZBA ZA DOBRICU COSICA I SRPSKU SANU GNIJEZDO I ORAGANIZACIJA SVIH MOGUCIH GENOCIDA PROTIV BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA! TREBA SRBIZAM I IDEOLOGIJU O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI ZAUVIJEK UNISTITI I STAVIT JE NA MJESTO KOJE ZASLUZUJE! S NACISTIMA I GENOCIDASIMA!
sta je, opala prodaja u mercatoru??? ;-))))