Na protestnom skupu
0
Željko Kerum napadnut u Splitu
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kerum je polupismeni primitivac i od njega se ne ocekuje nista drugo, ali moze da radi sta hoce, ali dokle hoce, mozd nece moci... Mnogi Hrvai su pozalili za Jugoslavijom pod terorom Keruma i kerumcica..
Ovog fašistu treba izolovati iz društva.
Prokleti bili hrvatski svećenici koji su pohrvatili prljave katoličke Vlahe iz dalmatinskog zaleđa.
lol pusi li ti stara
vojvoda ce sa dubrovnika pisskiti...:)))
srbija do ljubljane...:)))
TOLIKO O JAGODINI NA MORU .
hahhaha \"silazi dole budalo\", kako ga roknu... Jao koju seljačinu imaju za gradonačelnika hahahha.. Nisu ništa bolje ni zaslužili, nećete vi Evropske Unije vidjeti još dugo dugo. :)
hahahha evo videa http://www.youtube.com/watch?v=stqhadMDkUU
KERum JE MASON
KERum JE CIONISTA
Zbog ovakvih i njemu slicnih je i raspala se YU. Meni licno nisu cudni ne obrazovani \"seljaci\" koji mrze, nego su mi cudne javne licnosti koje istupaju kao ova spodoba. On nije nista bolji od onih koje mr.zi jer je isti fas.is.ta Sto reko Maca -FA-ŠI-STA :DDDD
Skapo dabogda seljacina dalmatinska primitivna i zaostala.
Dobar dan posrbice...opet vam nesto niej jasno i dosli da smrdite ovuda..aaa mars kerovi u svoje jazbine...
S.M.R.T. U.S.T.A.S.A.M.A. i njima slicnima. Ovo ne tumacite kao smrt Hrvatima.
Nije tordica nego TORCIDA na.bijem vas na q.rac
Paglu si kao i tvoj nik