Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbz, reknes nesto protiv jovanke i dobijes hrpu minusa...tek sam sad postao svjestan koliko je ovaj portal okupiran "crvenim" :D naravno, ja ne pripadam ni jednoj opciji, boli me m i za jedne i za druge ;-)
Da Bog da crkavala što sporije, đubre jedno, godinama si hladila muda i uživala, Bijediću si dohakala, ali svako dobije svoje.
...jes, jes, jaranika...i aliji je dohakala...
90 godina, kad sam se ja rodio ona stara bila (a ja se podavno rodio). Priklat je da se ne pati, prava je tuga ona mala dusa, belmina, nije ni pocela zivjeti a vec joj prognoziraju kraj... :(((((
naravno, ovo "priklat je" ne mislim doslovno, samo mi muka zbog onog i slicnih mladih zivota koji su bolesni :((
Ti i Mendela ....
umri više nek ti je laka crna zemlja pa 90 godina joj je
Bas me zaboli neka stvar. Klix postao tako tracerskinportal skoro ko avaz
Priključena na sve osim interneta...
Ajde umri baba više
bas si neki shupak!!!
Ja sam mislio da će ovi portali samo u jednom momentu objaviti vijest: "Jovanka Broz iznenada preminula u 96. godini života!"
uzrok smrti nepoznat !!!!!!!