Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAM OSOBA X
Ne lazite s.upci jedni. Ja sam iranac, najveca budala na sa-x.
Ja sam iranac, najveca budala na sa-x.
Ja sam iranac, najveca budala na sa-x.
Ja sam iranac, najveca budala na sa-x.
Iranac sam tim se dicim, to ne mere biti svak. Svome babi popushiti, moze samo IRANAC !
Ne dao Bog da se ovo desilo u BiH, od komentara se ne bi moglo ostati. Ovako....Naravno da je počinitelje trebalo uhapsiti i naravno da ih treba kazniti!
Iranac ne brukaj Bosnjake ovuda se ponasajuci kao majmun. Iako ja licno mislim da ti i nisi bosnjak ali sve u svemu idi u Teherean jer takvih nam ne treba ovuda.
@srb iz bih Paša, nauči pismenost, pa ostavljaj komentare na neki forum!!!!!!! Vas, srbe, a pogotovo iz rs-a, niko ne sluša (misli se na Bošnjake), jer se želimo riješiti rs-a pod svaku cijenu, i šta ste se prepali gledanja u nazad!!!????
iranac tisi lud a jos iglup nadoit mrznjom i fasizmom tebece srediti tvoji bosnjaci jeri tu ima mnogo pametnih i razumni bosnjaka koji gledaju napred a ne u nazad kao tibudalo jedna.
Jos nista na prostoru BiH nije zavrseno. Suzivot je nemoguc bilo o kojoj kombinaciji da se radi: hrvat-srbin, hrvat-musliman ili srbin-musliman.
@oo Pa kad ste bili kod Zagreba, što ga niste sravnili, nego ste povukli kad je HVO krenuo na vas!!!!!!!! Ne zaboravite, biće još oluja!!!!!!! Pa bolan jadni srbe, ARBiH vas je stjerao do sadašnjih granica FBiH i rs, pa da smo još imali vremena (tada potpisan Dayton), mogli smo vas stjerati do užica, i nemoj mi se ovdje faliti šta je bilo 1992 i 1993, da ste harali bivšom Jugom, jer ste i nas Bošnjake i Hrvate uhvatili ne spremne!!!!!
ODIN@Oluja je nesto drugo(to je prodato),a ja koliko sam upucen(a jesam)srbijanci su bili pred Zagrebom u srbijansko-hrvatskom ratu...ali nisam ovde kao nacionalista vec kazite onako kako je i zavrsite sa kompleksima
E moj drugi Iranac, kad ćeš doći do pameti!!!!!!! Ovdje je očigledno da ja nisam napisao ovo: \" Iranac 25.01.2009. u 22:33 Ti si glup! Nisam, ja sam! Glupane jedan! Izvinite !\" Jer sam i ja napisao onaj drugi komentar u 22.33, a pravilo je, da se drugi komentar od istog pošiljaoca može poslati kad prođu 3 minute od zadnjeg poslanog komentara!!!!!
Vi što se svađate sa \"ODINOM\" oko sravnjavanja Hrvatske, paša, oni su vas najurili u Oluji, pa vi pričajte šta hoćete!!!!! Nego, kolko ste potrošili benzina za tenkove kada ste se povlačili?????