Temperature i do 40 stepeni
341
Zapadni Balkan pod toplotnim udarom
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al kad srce kaze more novcanik kaze ne more
\'ebo te patak, lezeci policajci se tope ...
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
KOME JE VRUĆE NEKA SE SJETI SNJEŽINE KOJA JE BILA U SARAJEVU MJESEC DANA ŠTO SE MENE TIČE U SARAJEVU BIH VOLJELA DA BUDE GODIŠNJE12, MJESECI LJETO A OSTALO ZIMA NE VOLIM JE VIDJETI NI NA TV-U
Ako bude smak svijeta, ja odoh u Njemačku...šta ću :(
e moj novinaru, pokusaj mi objasniti dokle seze zapadni balkan. glup si ko konj.
Dozvolite psovanje, a zabranite spominjanje politike u komentarima - manje se štete nanese, hvala
SVI STE VI KO.NJINE KOJE SAMO SURFAJU.... IZADJITE MEDJU LJUDE MALO....
meni vruce i digo mi se... dal da dr.kam il da gledam tekmu ili popijem colu ??
ja samo sjedim u kuci i citam knjigu za ispit.. milina...odem nekad kod kolegice da zajedno vjezbamo... imal vasjos da bi htjele vjezbat ??
Hajte u Mostar da vidite sta je vrucina !!!!!!!!!!!!!!!!
a javili su iz Toplana da je obustavljeno grijanje do daljnjeg-dok ne poprave kvar.....jesu bezobrazni! :(
ćuj \"sakrivanje u hladu\"!? A smijem li povremeno izvirit iz hlada, da me neko ne vidi.....nidje veze!
Tuzla danas 38 stepeni :D (Y) -> PANONSKA JEZERA
vrelo leto a ja gola
Igramo se sakrivanja po hladovini i izbjegavamo užareni asfalt
j... to 40 u haldu kad nas u mostaru je 50 mi smo zapad za zapadni balkan:)