Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj @commi ne smije komso svakom da se zamjeri.
Turk i Poturk.... koga ovaj ljigavko pretstavlja?
ucinak tvojih spika o antifasizmu ima isti ucinak ko da svinju poljevas finim parfemom
cek Pipo pa zar ti nijesi islamofasist ;) nista mi nije jasno
@ja,abu je_ban za prezidenta ok al nevjerujem da bi me fendamentalisti svih boja ostavili zivog tri dana!:))) a sto se tice spomenika napravite ako hocete i od konzervi samo nek pise: SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU-Pipo ZAUVIJEK:-))) BiH4EVER!
Pipo 26.11.2009. u 18:03 TO PRESJEDNICE VOLIMO TE BIH4EVER ***************************** @lAZNI Pipo s ovim komentarom se slazem..:) Zeljko ljudino i zmaju samo tak NAPRIJED SINE Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
svaka cas komsija.....
Pipu za Prezidenta!!
@Pipo Predlazem da se napravi s p o m e n i k na sred Sarajeva na kome ce pisti; Ovaj spomenik s podize zasluznom graDZaninu PIIPI4EVER.. Posto vec ima jedan s p o m e n i k sa konzervom \"Ikara\", predlazem da se PIPI napravi s p o m e n i k sa KONZERVOM \"GOVEDJI GULAS\" U donjem desnom uglu treba pisati: Vjecno zahvalni H A R I S S I L A J D Z I C i sarajevo-x.com(svom vjernom propagatoru).. Svecano otvaranje ovog multietnickog s p o m e n i k a odrzace E f e n d i j a C e r i c, a prisustvovace sva multietnicka sarajevsko-zenicka minder-ergela.. Negdje na cosku \"parade\" treba da stoje Zeljko (Sejdo) Komsic i DJeneral Jovan (Neslani) Divljak posto ce to biti multietnicki dogadjaj,jah.. KO DAJE PODRSKU OVOM PRIJEDLOGU???
TO PRESJEDNICE VOLIMO TE BIH4EVER