Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo,ba ,pa ta je lezba..ta se liže sa drugim bolničarkama...
i ja sam zabrinut,,,jao,šta li ce tek sad da im rade kad ih nasamo ufate po ulicama...bice igranke i te kakve,,,ubi,ubi,ubi pedera,pedera.pedera....
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Udjite na profil,ispod slike idite \"My Videos\" i vidite klipove zbog kojih ce te se najeziti !!!
Daj hujo od.je.bi
pa srbi i hrvati su homoseksualci,,sta se bunite.pogledajte samo ove popove po svijetu gluho bilo
dobra ova \"bolničarka\" :)
Mozete se \"ujedati\" koliko hocete ali su \"ponosni\" jednako prosli i u Bg i u Sa:) I tako ce i biti vazda dok bude normalne raje. Greska je bila lupanje izloga i policijskih kola, momci samo rade svoj posao, a siguran sam da misle kao i raja! Ima lijepih, pustih planina po cijeloj bivsoj yugi. nek pederi naprave komune tamo negdje i niko ih nece dirati. Barem ce zvjerad imati sta jesti:)
Pusti kulturu u gradjevinama kad je nema u ljudima.
Pusti hercegovacke bu-ujke, oni su tolko lepi. Sto ne salju svoje trudnice i babe da im oni \"kulturni\" ustupaju mjesta u tramvajima i metroima. I nek im paze djecu za dzabe ili za simbolicnu sumu kad su tolko \"kulturni\". Nemaju ljudi veze od zivota pa im dosadno, i gledaju kako ce se ismijati ili pod.je.bavati. Dno dna. \"Kulturna\" gam.ad. Nemaju duse nimalo, pa ljubomorni a ne znaju kako tu ljubomoru pokazati nego na ovaki nacin.
Koliko mostova ima West Mostar?
Bio sam prije neki dan u zapadnom dijelu Mostara, nikada prljaviuje urbane sredine nisam vidio u životu. Smeće se baca kroz prozore, smeće na ulicama, smeće oko zgrada!! Bolje bi ti bilo da skupiš te svoje pubertetlije i da to malo očistite, sramota je kada neko dođe da vidi kako brinete o higijeni!
joj jes dobra ova, uh sto bi je cika nijaz posteno mazno
gazi gazi gazi pedere
mozes samo sanjati o tome... ...... dobra ova kokara
jedan van je bolnici od prije nekolko dana, ocete jos??